Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2019, 16:40
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nový trailer na Spider-Mana ukázal svet smútiaci za najväčším hrdinom Avengers: Endgame

Nový trailer na Spider-Mana ukázal svet smútiaci za najväčším hrdinom Avengers: Endgame
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prevezme Spidey zodpovednosti Iron Mana a stane sa dôležitou súčasťou Avengers?

Článok obsahuje spoilery z filmu Avengers: Endgame!

Avengers: Endgame síce slúži ako vyvrcholenie jednej veľkej a populárnej komiksovej éry MCU, no oficiálnym záverom 3. Fázy bude práve nadchádzajúca snímka Spider-Man: Far from Home. Tá sa nám včera navyše predstavila oficiálnym trailerom plným celkom nových záberov aj prekvapivých informácií. Koniec koncov, príbeh filmu sa bude odohrávať po Endgame, a tak je jasné, že tvorcovia ukážku nemohli zverejniť pred premiérou Avengers.

Diváci sa tak mali možnosť presvedčiť, aký dopad má Tonyho (Robert Downey Jr.) smrť na jednotlivé postavy. Najmä Peter (Tom Holland) a Happy (Jon Favreau) to v úvode vôbec neniesli najlepšie. Mladý Spidey však uviedol, že svet jednoducho potrebuje ďalšieho Iron Mana, pričom trailer niekoľkokrát naznačil, že by sa ním mal stať práve on. Dokonca aj Fury (Samuel L. Jackson) sa ho opýtal, či chce prijať túto zodpovednosť. Čo to ale vlastne znamená?

Nový trailer na Spider-Mana ukázal svet smútiaci za najväčším hrdinom Avengers: Endgame
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios

Tony bol mentorom Petera už od Captain America: Civil War, no a obe postavy odvtedy strávili na plátne množstvo spoločného času. Aj vďaka tomu medzi nimi vzniklo akési puto otca a syna. A hoci je nepravdepodobné, že by si Peter vzal oblek Iron Mana, môžeme predpokladať, že sa vďaka svojej brilantnej mysli a láske k vede stane jedným z hlavných mozgov budúcich Avengers.

Ako sme totiž mohli vidieť aj vo vyššie spomínanej ukážke, Spidey mal stále k dispozícii svoj Iron Spider oblek, ktorý bol odhalený už na konci jeho prvej sólovky. Navyše, je viac než isté, že bude mať tiež prístup k najrôznejším technológiám a určite tak priloží ruku k dielu pri vytváraní budúcnosti MCU. Predsa len, Tom Holland má len 22 rokov, čo je výrazne menej než Downeyho vek, keď bol obsadený do prvého Iron Mana.

Nový trailer na Spider-Mana ukázal svet smútiaci za najväčším hrdinom Avengers: Endgame
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios

Marvel Studios a Sony Pictures môžu teda s touto hviezdou pracovať ešte veľa rokov. Ak by mu ešte v MCU Tony zanechal nejaký svoj majetok, mal by dokonalú príležitosť nasledovať kroky svojho mentora a vypracovať sa z mladíka Parkera na mimoriadne dôležitého člena Avengers. A jedného dňa možno aj na samotného lídra.

Či na seba ale nakoniec naozaj prevezme zodpovednosť Iron Mana, na to si ešte budeme musieť počkať. Možno nám však čo-to naznačí už snímka Spider-Man: Far from Home. Za jej réžiou stojí Jon Watts (Spider-Man: Homecoming) a okrem Hollanda, Favreaua či Jacksona si zahrá napríklad aj ZendayaJacob BatalonTony RevoloriMartin StarrNuman AcarJ. B. SmooveOli HillRemy HiiMarisa Tomei Cobie Smulders. Premiéra je u nás naplánovaná na 4. júla (červenec) 2019 a pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia