Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2019, 9:53
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Muž prehltol AirPod počas spánku. Slúchadlo mu hralo v tele a keď ho „dostal von“, stále bolo funkčné

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Svoju skúsenosť s Apple zariadením nazval úžasnou a magickou.

Taiwanec Ben Hsu má nevšedný zážitok. Patrí medzi tých, ktorí radi zaspávajú s hudbou v ušiach. Nešťastnou náhodou sa mu však stalo, že jedno zo svojich bezdrôtových slúchadiel prehltol, píše web 9to5mac.

Keď ráno vstal, jeden zo svojich AirPodov nevedel nájsť. „Skontroloval som, či nie je pod prikrývkou. Pozrel som sa všade, no nevedel som ho nájsť. Následne som si uvedomil, že zvuk vychádza z môjho žalúdka,“ povedal mladík.

Bolesť necítil, no aj napriek tomu zašiel do nemocnice. Tam potvrdili, že sa slúchadlo naozaj nachádza v jeho tele. Upozornili ho, že ak sa mu nepodarí AirPod dostať z tela prirodzeným spôsobom, bude musieť podstúpiť operáciu. Doktor mu predpísal preháňadlo. Podarilo sa.

Mladík AirPod vyčistil a na svoje prekvapenie zistil, že značkové slúchadlo je stále funkčné. Svoju skúsenosť s produktom Apple nazval úžasnou a magickou. Taiwanec mal však veľké šťastie. Ak by sa poškodila batéria slúchadla v jeho čreve, mohlo to mať fatálne následky.

Muž prehltol AirPod počas spánku. Hral mu v tele a keď ho „dostal von“, stále bol funkčný
Muž prehltol AirPod počas spánku. Hral mu v tele a keď ho „dostal von“, stále bol funkčný Zdroj: unsplash.com
Domov
Zdieľať
Diskusia