Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2019, 14:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian zachránila väzňa, ktorý dostal doživotie za drogy. Po 22 rokoch je na slobode

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jeffrey z Miami si odsedel 22 rokov zo svojho doživotného trestu a teraz sa vďaka Kim Kardashian a jej právnemu tímu vracia na slobodu.

Pred necelým mesiacom sme písali o tom, že známa modelka a manželka populárneho rapera Kanyeho Westa má v pláne stať sa právničkou. Kim Kardashian mesiace praxuje v advokátskej kancelárii a zároveň už so svojim tímom právnikov pomohla jednej potrestanej žene dostať sa na slobodu a zaradiť sa do bežného života po 21 rokoch vo väzení. 

Odporúčané
Kim Kardashian sa chce stať právničkou. Už mesiace praxuje v advokátskej kancelárii Kim Kardashian sa chce stať právničkou. Už mesiace praxuje v advokátskej kancelárii 11. apríla 2019, 12:43

Vtedy dokonca navštívila Donalda Trumpa a Alice Marie Johnson odsúdenú za drogovú trestnú činnosť nakoniec naozaj prepustili. Rovnaký osud si zažíval aj Jeffrey z Miami. Súd mu určil doživotný trest aj napriek tomu, že dnes by možno vyviazol len s podmienkou. 

Po 22 rokoch si jeho prípad všimla Kim Kardashian so svojim právnikom a po krátkom boji zariadili mužovi slobodu. Teraz známa internetová celebrita zverejnila na svojom Twitteri príspevok, kde píše, že síce musel stráviť viac ako dve dekády za mrežami, nakoniec mal však prípad šťaštný koniec, čo ju veľmi teší. 

Odporúčané
20 zaujímavostí o Kim Kardashian, ktoré si (možno) nevedel 20 zaujímavostí o Kim Kardashian, ktoré si (možno) nevedel 19. apríla 2019, 14:08

Kim sa pravdepodobne chystá aj na ďalšie podobné prípady. Štátnice ju čakajú v roku 2022, kedy by mala byť oficiálne zapísaná aj do právnickej komory v Kalifornii. Práve tam totiž nie je potrebné právnické vysokoškolské vzdelanie na tento oficiálny úkon. Jej hlavnými oblasťami záujmu by mali byť drogové prípady a imigrácia.  

Domov
Zdieľať
Diskusia