Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2019, 10:16
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Najlepšia štvrť v Bratislave odhaľuje bývanie za takmer 2 000 000 €

Najlepšia štvrť v Bratislave odhaľuje bývanie za takmer 2 000 000 €
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://svoboda-williams.sk/predaj/byty/detail/31673-stare-mesto" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.sk</a>
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Moderný priestranný byt s garážovým státím, záhradou, veľkou terasou a nerušeným výhľadom na Bratislavský hrad je umiestnený na 3/4 podlaží komorného bytového domu, ktorý je súčasťou lukratívnej štvrte Slavín v Starom Meste.

Dispozíciu tvorí priestranná vstupná chodba, svetlá obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a vstupom na takmer 100 m² terasu s panoramatickým výhľadom na mesto, ďalej hlavná spálňa so šatníkom a vstupom do záhrady, 2 spálne s vlastnými šatníkmi, 2 kúpeľne (prvá so sprchovacím kútom a WC so solitérnou vaňou, druhá so sprchovacím kútom, WC, bidetom a prístupom na záhradu).

Štandard zahŕňa veľkoformátové hliníkové okná s vonkajšími elektrickými hlinikovými žalúziami, drevené podlahy, stropnú klimatizáciu, protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, zabezpečovacie zariadenie, tapety, sanitárne vybavenie značiek Duravit, Geberit a Hansgrohe alebo kompletnú kuchynskú linku s kvalitnými vstavanými spotrebičmi. Vykurovanie vlastným plynovým kotlom. Súčasťou kúpnej ceny je 1 garážové státie a pivnica, oboje prístupné pohodlne výťahom, a tiež kompletné štýlové interiérové zariadenie.

Bývanie v prestížnej, veľmi pokojnej bratislavskej štvrti s množstvom zelene, krásnymi výhľadmi a blízkosťou centra, ktoré je dostupné autobusovými spojmi aj pešo. V okolí je niekoľko materských a základných škôl. Možnosť príjemných prechádzok v zeleni ponúka blízky Horský park.

Odporúčané
Majestátny tisícročný zámok v Toskánsku je na predaj. Má 8 spální, 12 kúpeľní a ponúka výhľad na vinice aj Florenciu Majestátny tisícročný zámok v Toskánsku je na predaj. Má 8 spální, 12 kúpeľní a ponúka výhľad na vinice aj Florenciu 15. februára 2024, 16:00

Podmienkou kúpy bytu je kúpa aj susedného bytu o rozlohe 145 m² (interiér 95 m², terasa 46 m², pivnica 4 m²) za cenu 790 000 Eur, spolu oba byty za 1 890 000 Eur.

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams.

Adresa: Bratislava - Staré Mesto 

Celková plocha: 151 metrov štvorcových 

Terasa: 99 metrov štvorcových 

Cena: 1 100 000 Eur (kontaktná osoba

V prípade, že vieš aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách či ateliéroch z našich končín stojacích za pozornosť širšieho publika, tak neváhaj a pošli nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme  za podporu a spoluprácu!

Späť
Zdieľať
Diskusia