Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 13:25
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Toto sú hostesky bratislavského Autosalonu 2019

Toto sú hostesky bratislavského Autosalonu 2019
Zdroj: Daniel Mikolášik/REFRESHER
REFRESHER
Uložiť Uložené

Okrem nádherných áut bodovali aj pôvabné dievčatá.

V týchto dňoch sa v bratislavskej Inchebe už tradične odohráva jedna z najväčších automobilových udalostí roka nielen na Slovensku. Domáci Autosalon hlási už 29. ročník a láka širokú verejnosť na veľkolepú motoristickú prehliadku.

Najprestížnejšia a najkomplexnejšia prehliadka automobilov v našom regióne odštartovala už 30. apríla a potrvá až do 5. mája. Tohtoročná výstava je silnejšia a štýlovejšia než kedykoľvek predtým, o čom svedčí najmä prítomnosť až 50 automobilových značiek, ktoré predstavujú dokopy až 60 slovenských premiér a dokonca i jednu stredoeurópsku. 

Odporúčané
Toto sú najväčšie trháky automobilovej udalosti roka u nás. Oplatí sa Autosalon navštíviť? Toto sú najväčšie trháky automobilovej udalosti roka u nás. Oplatí sa Autosalon navštíviť? 1. mája 2019, 18:22

Za bránami Incheby preto rozhodne nie je núdza o skutočné automobilové skvosty. Výstave však okrem iného dodávajú jedinečný pôvab aj nádherné hostesky, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou každého poriadneho autosalónu. Nejeden pán totiž potvrdí, že krásky stojace vedľa nádherných áut sú jedným z hlavných dôvodov, prečo sa oplatí navštíviť bratislavskú výstavu.

Okulahodiace hostesky sme stretli takmer na každom kroku, a preto sme sa rozhodli, že výber tých najkrajších z tohtoročného Autosalonu v Inchebe ti prinesieme prostredníctvom článku. Dôležitejšie ako slová sú však samotné pôvabné dievčatá, takže sa bez ďalšieho zdržiavania presuňme ku galérii.

Keby si sa chcel prísť pozrieť na momentálne najväčšie automobilové vychytávky, vďaka nášmu predplatnému Refresher+ môžeš lístky na Autosalon získať úplne zadarmo. Ak máš záujem, vstup si môžeš zadovážiť v sekcii REFRESHER Benefity.
Späť
Zdieľať
Diskusia