Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 15:54
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

The Elder Scrolls: Blades je už k dispozícii. Postav mesto, poraz súperov a vychutnaj si špičkovú grafiku

The Elder Scrolls: Blades je už k dispozícii. Postav mesto, poraz súperov a vychutnaj si špičkovú grafiku
TECH
Uložiť Uložené

Inštalácia novej mobilnej hry s úžasnou grafikou po novom nevyžaduje žiadne formality.

Netrpezlivo očakávaná mobilná hra od vývojárskeho štúdia Bethesda je už k dispozícii pre každého, kto vlastní podporovaný mobilný telefón s operačným systémom iOS alebo Android. RPG titul The Elder Scrolls: Blades vyžaduje výkonný hardvér, pretože ponúka špičkové grafické prevedenie. A nielen to.

Hráči sa môžu okrem iného tešiť aj na poriadnu kôpku zábavy, perfektnú hrateľnosť či prepracované RPG prvky, ktoré by mali podľa prvých recenzií nadchnúť i náročnejších.

Problémom však môžu byť agresívne mikrotransakcie, prostredníctvom ktorých chcú tvorcovia novinky zarobiť nejaký ten dukát. Preto sa musíme pripraviť na to, že ak je niekomu proti srsti platiť, tak v takom prípade bude musieť počítať s takzvanými časovačmi. Inými slovami, nezostáva mu nič iné, ako namiesto peňazí obetovať svoj čas, píše web GamesRadar.

Treba ale zároveň podotknúť, že aj keď je hra The Elder Scrolls: Blades po novom dostupná bez registrácie, stále ide o takzvanú early access verziu s potenciálnymi chybami a zatiaľ nedokončeným obsahom. Tvorcovia majú preto ešte dostatok času, aby zapracovali na vylepšení aktuálneho biznis modelu, ktorý bez akýchkoľvek pochýb odradí množstvo milovníkov RPG titulov.

Novinku pre Android nájdeš TU a pre iOS zase TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia