Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 10:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber ľutuje kritiku na Eminema, boj so psychickými problémami a depresiou nevzdáva

HUDBA EMINEM JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Síce sa snaží ostať pozitívny, kritika na Eminema sa mu v žiadnom prípade nevyplatila, keďže mu fanúšikovia aj médiá dali jeho nekompetenciu v tomto prípade pocítiť veľmi intenzívne.

Včera sme písali, ako sa Justin Bieber rozhodol kritizovať jedného z najlepších raperov planéty za to, že sa na najnovšom projekte Kamikaze obúva do kolegov z „novej vlny.“ Spevák Eminemovi vyčíta, že sa do tejto disciplíny jednoducho nevyzná a mladej generácii nerozumie. 

Odporúčané
Justin Bieber kritizuje Eminema. Nerozumieš novej generácii raperov, odkazuje mu Justin Bieber kritizuje Eminema. Nerozumieš novej generácii raperov, odkazuje mu 2. mája 2019, 11:22

Podľa očakávaní sme sa odpovede v podaní Slim Shadyho nedočkali, čo je v konečnom dôsledku pre hudobný priemysel ako taký oveľa lepšie. Všetci vieme, že zápalná šnúra veterána z Detroitu síce nie je úplne krátka, keď však dojde k výbuchu, vie ublížiť naozaj intenzívnym spôsobom. 

O slovo sa teda opäť hlási samotný Bieber. Ako už asi vieš, dlhodobo bojuje so psychickými problémami a hlbokou depresiou, čo je dôvod, prečo na čas odložil hudobnú kariéru. Zároveň však verejne na tento zdravotný problém poukazuje a rozširuje tak povedomie o tom, že sa nie je za čo hanbiť, naopak, je treba to riešiť, či už s lekármi alebo iným spôsobom. 

Odporúčané
Eminem na Kamikaze rozdal 153 dissov. Viac ako 15 % albumu tvorí kritika na známych kolegov Eminem na Kamikaze rozdal 153 dissov. Viac ako 15 % albumu tvorí kritika na známych kolegov 3. septembra 2018, 14:58

Po kritike na Eminema sa na Biebera spustila obrovská vlna kritiky zo strany verejnosti, fanúšikov aj médií, ktorí písali o tom, že v žiadnom prípade nie je kompetentný na to, aby sa vyjadroval k rapu. 

Justin teda celý spor uzatvára dlhým príspevkom, ktorý venuje opäť svojej depresii. Píše, že spojenie s Bohom mu pomáha mať sa lepšie a cítiť lásku, podľa všetkého sa v prvom rade snaží zaujať motivačné stanovisko a v konečnom dôsledku svojim sledovateľom odvrátiť zrak od nie práve šťastného rozhodnutia so včerajším komentárom smerom k Eminemovi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia