Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s CEWE.
10. mája 2019, 9:19
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Chceš, aby tvoj domov vyzeral moderne a štýlovo? Zabudni na obrazy, trendom je teraz niečo úplne iné

Chceš, aby tvoj domov vyzeral moderne a štýlovo? Zabudni na obrazy, trendom je teraz niečo úplne iné
Zdroj: Cewe
KULTÚRA DOMÁCNOSŤ
Uložiť Uložené

Rozžiar svoj domov nezvyčajnými šesťuholníkmi.

Ak si chceš skrášliť svoj byt či dom, možno uvažuješ nad obrazmi či plagátmi, no radi ti pomôžeme s niečím lepším. Po trojuholníkoch, ktoré boli hitom minulý rok, sú teraz obrovským trendom šesťuholníky.

Miesto nudných štvorcov a obdĺžnikom tak môžeš zapojiť svoju kreativitu a vyskladať si netradičnú mozaiku fotiek, ktorou rozhodne zaujmeš.

Tvojím jediným limitom je kreativita. Šesťuholníky, ktoré na Slovensku získaš ako hexxas, si môžeš naukladať vedľa seba aj oddelene, môžu tvoriť jeden súvislý obraz alebo byť prepojené len nejakými asociáciami. Všetko je iba na tebe a stena domova bude vyzerať skutočne podľa tvojich predstáv. Niekoľko tipov na inšpiráciu sme si pre teba pripravili v galérii nižšie, tak ich bež skontrolovať a hexxas si určite zamiluješ.

Ako vidíš, so šesťuholníkmi sa dá skutočne divoko vyhrať. Mimoriadne efektná je napríklad kombinácia rôznych detailných pohľadov do jedného decentného obrazu pozostávajúceho z viacerých častí, no my veríme, že vykúzliš ďalšie krásne výsledky.

Ak sa ti moderný dizajn zapáčil, určite bež do CEWE, kde si vďaka hexxas z vysoko kvalitnej tvrdenej peny rýchlo rozjasníš akúkoľvek domácnosť.

Jednou z najväčších výhod hexxas od CEWE je, že keď je tvoja koláž fotiek dynamická, kedykoľvek k nim môžeš pridať ďalší kúsok skladačky a na svete je vždy nový očarujúci výsledok. Do svojho domova tak budeš prinášať dobrodružstvá a tešiť sa na ďalšie.

Chceš, aby tvoj domov vyzeral moderne a štýlovo? Zabudni na obrazy, trendom je teraz niečo úplne iné

Hexxas môžeš zoradiť symetricky či do abstraktnej kompozície – fantázie sa medze nekladú a ty svoj umelecký potenciál môžeš naplno uvoľniť. Motívy na fotodlaždiciach hexxas nielenže vyzerajú moderne a nezvyčajne, no navyše dokážu skvelo vyrozprávať akýkoľvek príbeh. Manipulácia je navyše veľmi jednoduchá, hexxas môžeš vďaka magnetom kedykoľvek vymeniť či presunúť.

Ak chceš hexxas vyhrať, bež sa zapojiť do súťaže

Šesťuholníky navyše nemusia byť vždy vo výške očí, ako klasické obrazy. Pripevniť ich môžeš tesne nad podlahovú lištu či kuchynské regále – pravidlá neexistujú a hexxas vyzerajú dobre snáď na každom jednom mieste.

Navyše, minimalistický dizajn šesťuholníkov zabezpečí, že naplno vyniknú práve fotky a so staromódnymi vecami, ako rám, si nemusíš vôbec robiť starosti. Na prvom mieste sú samotné zábery a pokiaľ ich vyberieš starostlivo, ohúriš každého naokolo.

Späť
Zdieľať
Diskusia