Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2019, 14:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B je najlepšou raperkou na planéte, Drake vyhral všetko, čo sa dalo

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Billboard Music Awards poznajú svojich víťazov. Z prvenstiev sa tešili Ariana Grande, Cardi B no v prvom rade Drizzy, ktorý si odniesol 12 sošiek.

Počas dnešnej noci prebiehalo odovzdávanie prestížnych cien Billboard Music Awards, za ktorým stojí v súčasnosti najrelevantnejší portál zameraný na meranie výkonnosti skladieb a albumov v rámci všetkých žánrov. Na rozdiel od Grammy, tento galavečer navštívilo podstatne viac zásadných osobností svetového hudobného priemyslu vrátane Drizzyho, ktorý si zároveň pripísal ďalší zásadný rekord. 

Z Billboard Music Awards si Drake odnáša 12 ocenení z celkových 27. Stáva sa celkovo najlepším umelcom, ovládol rádiá, streamovacie služby, predaje aj rapový žáner. Vďačí za to svojmu zatiaľ poslednému projektu Scorpion, ktorý vydal po krátkom konflikte s Kanyem Westom a Pusha Tm, čo mu na atraktivite len pridalo. 

Odporúčané
Kanye West venoval Drakeovi 150 tweetov. Chce ospravedlnenie, dostal výsmech pred celým svetom Kanye West venoval Drakeovi 150 tweetov. Chce ospravedlnenie, dostal výsmech pred celým svetom 14. decembra 2018, 10:24

Na odovzdávaní zažiarila aj Cardi B so šiestimi cenami. Aj tu sa potvrdzuje, že je najlepšou raperkou na planéte. V priamom súboji porazila aj najväčšiu konkurentku Nicki Minaj, ktorá rovnako v minulom roku vydala sólový album, takže je toto porovnanie relevantnejšie ako kedykoľvek pred tým. 

Rapovým nováčikom roka je Juice WRLD, Ariana Grande sa stala najlepšou ženskou umelkyňou, zvyšok kategórií, kde bola nominovaná, však už ovládol spomínaný Champagne Papi. Všetky výsledky si môžeš pozrieť napríklad tu a do komentárov nám daj vedieť, či sa s nimi stotožňuješ. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

27 Billboard Awards so floored can’t even really register it but scroll to the 4th pic to see my most flattering shot of the night.

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi),

Domov
Zdieľať
Diskusia