Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2019, 11:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Instagramová modelka si nechala overiť, že jej zadok je pravý. Iritovali ju hejteri, ktorí ho označovali za fejk

REFRESHER INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Daisy už nemala trpezlivosť odpovedať na urážky hejterov.

Iba 19-ročná Daisy Keech získala takmer milión fanúšikov na Instagrame najmä vďaka svojmu telu. Už dlhé roky cvičí, zdravo sa stravuje a športuje, vďaka čomu svoju postavu dotiahla prakticky do dokonalosti, čo však mnohí ľudia na sociálnej sieti nevedia pochopiť.

Daisy preto vyprovokovali do takej miery, že nedávno zašla za populárnym plastickým chirurgom Ashkanom Ghavamim z kalifornského Beverly Hills, aby si nechala pravosť a prirodzenosť svojho zadku overiť, informoval portál News.com.au.

Práve zadok sa stal terčom posmeškov, pretože tisíce ľudí Daisy osočovali, že podstúpila plastickú operáciu svojho pozadia a ľuďom na Instagrame prezentuje nereálne ciele.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Daisy (@daisykeech),

Doktor Ghavami si stretnutie s Daisy nahral na svoj profil, kde ho sleduje viac ako 370-tisíc ľudí. Vo videu hovorí, že Daisy je mladá atletická dievčina, ktorá má pevnú kožu a v pozadí nemá žiadne stopy po plastickej operácii. Overil preto, že zadok je skutočný, vďaka čomu sa teraz Daisy pýši prívlastkom „First certified booty“. Certifikát o pravosti zadku naozaj nemá každý.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Na druhej strane, niektorých svojich sledovateľov modelka nahnevala, pretože zatiaľ čo sa chválila prirodzeným zadkom, hneď na návšteve u plastického chirurga podstúpila operáciu na zväčšenie poprsia. Hejterom odkázala, že po väčšom dekolte túžila od detstva, a tak v takejto procedúre nevidí žiadny problém. 

Vyšetrenie si samozrejme zaznamenala

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený (@drghavami),

Domov
Zdieľať
Diskusia