Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2019, 0:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hráč v anglickej lige strelil bizarný gól bez toho, aby súper bránil. Takýto chaos na ihrisku si možno ešte nikdy nevidel

ŠPORT ANGLICKO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Boje o postup do Premier League momentálne vrcholia.

Napriek tomu, že anglická liga Championship nie je najvyššou futbalovou súťažou v krajine, patrí medzi tie najkvalitnejšie ligy v Európe. Každý rok sa 24 klubov pobije o postup do prestížnej Premier League, o čo sa v nedeľňajšom derby snažili Leeds United aj Aston Villa.

Zápas sa nakoniec skončil remízou 1:1, pričom od začiatku 72. minúty sa na ihrisku diali veci, aké si možno vo futbalovom zápase ešte nikdy nevidel. A vďaka výsledku si automatický postup do Premier League poistil Sheffield Wednesday, aj keď Leeds mal veľkú šancu získať toto miesto namiesto Sheffieldu.

Mateusz Klich strelil v 72. minúte gól po tom, čo hráč súpera skončil na trávniku a vyzeralo to, že sa zranil. Namiesto toho hráči Leeds United pokračovali v hre a Klich úspešne zakončil, avšak Aston Villa medzitým viac či menej prestala hrať. Jej hráči boli nahnevaní, pretože očakávali, že Leeds odkopne loptu do autu, aby mohol byť Jonathan Kodjia ošetrený, ale opak sa stal pravdou.

A potom vypukol chaos. Šarvátky medzi hráčmi oboch tímov prerástli až do červenej karty, ktorú dostal hráč Aston Villy Ahmed El Ghazi za úder lakťom, aj keď zábery ukázali, že Patrick Bamford celú situáciu nafilmoval. Je preto možné, že trojzápasový trest za červenú kartu bude El Ghazimu v odvolaní zrušený.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Vyvrcholenie prišlo v momente, keď nahnevaný tréner Leedsu Marcelo Bielsa povedal svojim zverencom, nech umožnia Aston Ville streliť gól bez toho, aby akokoľvek bránili. Všetci preto len stáli a sledovali, ako Albert Adomah posiela loptu do siete brankára, ktorý ani len nestál v bráne.

Fanúšikovia na internete ocenili fair-play prístup trénera Bielsu, avšak na druhej strane priznávajú, že rozhodca pri góle Leedsu neodpískal, a tak mala Aston Villa hrať až do hvizdu. Nehrala, a tak inkasovala gól.

Domov
Zdieľať
Diskusia