Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2019, 18:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Majk Spirit zdieľajú rovnaké krstné meno aj vlastnosti. Sú narodení pod šťastnou hviezdou a majú talent

HUDBA MAJK SPIRIT SEPAR
Uložiť Uložené

Počúvaj remix na skladbu Michael, kde hosťuje člen DMS Separ. Majk Spirit kompenzuje skutočnosť, že na album Nie som tu náhodou nezavolal žiadnych rapových hostí.

Majk Spirit dnes vydáva okrem remixu s Pil Cm aj ďalší, kde tentokrát hosťuje Separ. Táto dvojica má na konte hneď niekoľko spoločných skladieb, či už ako sóloví interpreti alebo aj so svojimi skupinami. Ich cesty sa tentokrát spojili na veci Michael, ktorú sme pôvodne našli na Speezyho najnovšom sólovom albume Nie som tu náhodou. 

Tento projekt bol schválne zostavený bez rapových hostí, ktorých teraz autor dopĺňa na remixoch. Keďže so Separom zdieľajú (skoro) rovnaké civilné krstné meno a zároveň k sebe majú hudobne aj súkromne blízko, pochopiteľne sa na túto vec hodil najviac.

Chalani prezrádzajú viac o svojich vlastnostiach, schopnostiach aj charakteristikách, takže ide v prvom rade o reprezent záležitosť, aj keď v trochu netradičnom šate. Snáď sa v dohľadnej dobe dočkáme aj nejakých tých videoklipov, zatiaľ si však môžeš čakanie skrátiť novými vecami a tešiť sa môžeš už aj na živú prezentáciu pod holým nebom. 

Minimálne na Hip Hop Žije by sa mohli títo interpreti objaviť spoločne aj na pódiu, radi sa však necháme prekvapiť. 

Odporúčané
Pil C nakladá účastníkom talentových show, Speezyho volajú nový Terminátor. Počúvaj remix na Finesy Pil C nakladá účastníkom talentových show, Speezyho volajú nový Terminátor. Počúvaj remix na Finesy 28. apríla 2019, 15:48

Do tretice ešte uzrel svetlo sveta aj remix na Nikto Iný, kde môžeš počuť na extra slohách ADissa a Šortyho.

Domov
Zdieľať
Diskusia