Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2019, 22:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Toto je najkrajšia Slovenka za rok 2019. Súťaž Miss odpálila talentovú šou i promenádu v plavkách

REFRESHER MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Slávnostné odovzdávanie mohli diváci sledovať v priamom prenose.

Na programe bol dnes slávnostný galavečer Miss Slovensko 2019. Slováci mohli súťaž krásy sledovať v priamom prenose televízie Joj, a tak sme si ho zapli aj my, aby sme mohli subjektívne zhodnotiť, či sa kvalita večera posúva nahor alebo nadol. Hneď na začiatku sme spoznali moderátora.

Odporúčané
Týchto 12 dievčat zabojuje o korunku Miss Slovensko 2019. Ktorá ti učarovala najviac? Týchto 12 dievčat zabojuje o korunku Miss Slovensko 2019. Ktorá ti učarovala najviac? 21. apríla 2019, 14:17

Moderátorské žezlo vzal do ruky Libor Bouček a začal si uťahovať, že slovenskú súťaž krásy zase moderuje Čech. Nevedno, komu takáto záležitosť vadila, ale prvých niekoľko minút sme strávili počúvaním príbehov o tom, ako Česi fandia Vlhovej či budúcej prezidentke Čaputovej.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miss Slovakia (@missslovensko),

Vtipy českého moderátora nepatrili medzi tie najtrefnejšie, ale čoskoro sme sa prehupli do zákulisia, ktoré mal pod palcom Michal Sabo. Ten sa pohybuje vo svete šoubiznisu a z rádia prešiel na televízne obrazovky už dávnejšie, a tak dávalo zmysel, že pri predstavovaní jednotlivé finalistky spovedal práve on.

V úvodnom vstupe sme sa dozvedeli, že predstavovanie finalistiek odpáli Celeste Buckingham, spoznali sme mená členov poroty, kde zasadli všemožní hostia od krásnej víťazky súťaže Miss Supranational z Portorika až po čerstvo rozvedeného šesťdesiatnika Maroša Kramára. On v porote zrejme sedel len na pritiahnutie pozornosti, aj keď nepochybujeme o tom, že známy herec dokáže zhodnotiť promenádu v plavkách a pokus o talentovú šou.

Odporúčané
Toto je finálová 12-ka Miss Slovensko 2023. O titul kráľovnej zabojujú aktivistky či tanečnice aj dievča s politickými ambíciami Toto je finálová 12-ka Miss Slovensko 2023. O titul kráľovnej zabojujú aktivistky či tanečnice aj dievča s politickými ambíciami 7. februára 2023, 14:21

Prvých niekoľko desiatok minút sme kvôli dvom reklamám čakali na kompletné predstavenie finálovej dvanástky. Postupne sme mohli súťažiace vidieť zblízka, vďaka Michalovi Sabovi sme sa o nich dozvedeli zopár detailov a diváci mali šancu zhodnotiť, či sú im dievčatá sympatické.

Na obrazovkách sa objavovali priebežné výsledky vedľajšej súťaže Eva Miss Sympatia, a tak sme zistili, že súťažiaca číslo 6 sa postupne prebojovala do popredia. Tereza Turzová však ešte nemala víťazstvo pevne v rukách.

Pokochať sme sa mohli už spomínanou promenádou v plavkách. Finalistky počas celého večera sprevádzali hneď niekoľkí interpreti a umelci od českého účastníka Eurovízie Mikolasa Josefa, cez akrobatické zoskupenie Vertigo až po speváka Adam Ďuricu.

 Tento spevák síce momentálne patrí medzi najpopulárnejších interpretov na Slovensku, ale občas už spieval príliš dlho, a tak sme strácali pozornosť a radšej pozorovali stoly okolo móla. Niektorí hostia sedeli tak blízko, že im rozhodne nemohol ujsť ani jeden detail, keď sa finalistky pózovali pred objektívmi kamier.

Tento rok sa súťaž rozhodla do programu zaradiť špeciálnu talentovú šou, v ktorej sa predstavili všetky finalistky, lenže nie individuálne. Na začiatku si jedna zaspievala, druhá predstavila svoju šou so stuhou, finalistka z ozbrojených síl si strihla choreografiu s čestnou strážou nášho prezidenta a pokochať sme sa mohli aj tancom trojice dievčat na stoličkách.

Odporúčané
Veronika Vágnerová vytvorila ultra sexi lodičky, ktoré vlastní aj Dua Lipa: Po celom internete sme hľadali jej veľkosť (Rozhovor) Veronika Vágnerová vytvorila ultra sexi lodičky, ktoré vlastní aj Dua Lipa: Po celom internete sme hľadali jej veľkosť (Rozhovor) 2. februára 2023, 14:30

Dojem z talentovej časti mierne pokazil Libor Bouček, keď vybehol na mólo a začal spievať pieseň Hallelujah, ktorú potom dospievali všetci aj s detským zborom. Na druhej strane, skvelá bola charitatívna zbierka pre seniorské zariadenie, kde sa finalistky prišli starším ľuďom ukázať.

Eva Miss Sympatia 2019 Tereza Turzová

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miss Slovakia (@missslovensko),

Následne už nastal čas na prvé odovzdávanie titulov. Väčšina z nich bola neveľmi zaujímavá, objavili sa tituly ako Miss Drive či Miss Príjemný hlas, ale nás aj tak najviac zaujímal celkový titul. Okrem toho diváci ocenili finalistku číslo 6 Terezu Turzovú titulom Eva Miss Sympatia, takže srdcia ľudí získala práve ona. 

Miss Slovensko 2019: Frederika Kurtulíková
1. Vicemiss Slovensko 2019: Alica Ondrášová
2. Vicemiss Slovensko 2019: Natália Hrušovská. 

Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Frederika Kurtulíková (@frederika_kurtulikova),

Domov
Zdieľať
Diskusia