Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2019, 16:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Papagáj drogových dílerov začal kričať, že idú policajti, keď sa muži zákona priblížili k ich domu

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

V Brazílii majú díleri vycvičených dokonca papagájov.

Brazílski policajti nechceli veriť vlastným očiam ani ušiam, keď v pondelok zasahovali proti dvom drogovým dílerom. Muži zákona dorazili na miesto zásahu, lenže tam na nich čakal papagáj, ktorý začal okamžite vykrikovať, že prichádzajú policajti.

Britský The Guardian informoval, že mal kričať: „Mama, policajti!“, čím chcel zrejme upozorniť svojich majiteľov – dvojicu drogových dílerov. Dvojica mala podľa polície predávať crack vo štvrti Vila Irma Dulce v štáte Piauí. Ani strážny papagáj im však nepomohol, pretože utiecť nestihli a skončili v putách.

Zadržaný bol dokonca aj samotný papagáj. Policajti ho previezli na stanicu, kde sa ho skúšali vypytovať rôzne otázky, ale zviera odmietalo prehovoriť. Jeden policajt vyhlásil, že papagája museli na stráženie vytrénovať, pretože začal kričať hneď, keď sa hliadka priblížila k domu a odvtedy mlčí.

Našťastie, papagájovi nehrozí väzenie, pretože bol premiestnený do zoologickej záhrady, kde ho budú učiť lietať, aby ho mohli vypustiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia