Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2019, 13:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Údajný mafiánsky šéf Popradu, ktorý si mal u Mikuláša Černáka objednať vraždu, zomrel vo veku 63 rokov

ZAUJÍMAVOSTI PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

63-ročný Ondrej Žemba skonal vo svojom dome v Tatrách.

Žembu sa počas jeho života potrestať nepodarilo. Verím, že iní mafiáni pozemskej spravodlivosti neuniknú – a vychutnajú si ju za múrmi väzenia až do dna,“ napísal o zosnulom údajnom bossovi popradskej mafie Ondrejovi Žembovi na svojom facebooku investigatívny novinár Marek Vagovič. So správou o jeho úmrtí prišiel v dnešných ranných hodinách Denník N.

Meno Ondreja Žembu sme si spomínali aj v článku o niekdajšom šéfovi košickej mafie Róbertovi Holubovi, ktorého vraždu si mal podľa tvrdenia Mikuláša Černáka objednať práve Žemba. Ten ale v minulosti svoje spojenie s vraždou Holuba razantne odmietol.

Však on bol s Holubom jedna ruka – Černák s Holubom. Ako som im mohol povedať, že vy dvaja ste kolegovia, zrobte jeho?“ prehlásil so smiechom v rozhovore pre PLUS 7 DNÍ Ondrej Žemba. Spájaný bol ale v minulosti aj s vraždou Petra Steinhübela alias Žaluďa.

Odporúčané
Šéf košickej mafie si dovolil ubiť policajta na smrť. Východu kraľoval až do zásahu Mikuláša Černáka Šéf košickej mafie si dovolil ubiť policajta na smrť. Východu kraľoval až do zásahu Mikuláša Černáka 28. marca 2019, 18:58

Žemba bol v minulosti športovcom, ktorý vynikal najmä v kulturistike. V rámci nej sa stal niekoľkonásobným majstrom. Podobné úspechy v kulturistike si na svoje konto mohol pripísať aj Milan Reichel, ďalší muž spájaný s mafiou.

K úmrtiu Ondreja Žembu malo dôjsť podľa zdrojov Denníka N ešte vo štvrtok. Pre ďalšie články ohľadom mafiánov z 90. rokov, vrátane spôsobov, akým vraždili svoje obete, klikni na nasledujúce vlákno.

Odporúčané
Mafiána Juraja „Piťa“ Ondrejčáka muselo na súd dostať 350 policajtov. Zbraňový arzenál mohli gangu závidieť všetci konkurenti Mafiána Juraja „Piťa“ Ondrejčáka muselo na súd dostať 350 policajtov. Zbraňový arzenál mohli gangu závidieť všetci konkurenti 21. februára 2019, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia