Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2019, 21:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Chris Evans počas premiéry Avengers: Endgame plakal pri 6 rôznych scénach

Chris Evans počas premiéry Avengers: Endgame plakal pri 6 rôznych scénach
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Pred vstupom do kinosály si pre istotu vezmi balíček vreckoviek.

Včerajšia svetová premiéra Avengers: Endgame, ktorej sa zúčastnil filmový štáb či vybraní filmoví kritici, je už za nami. Prvé reakcie boli naozaj veľkolepé a podľa niektorých novinárov Endgame prekonal všetky očakávania. Jednotlivé reakcie sme si v zhrnuli v nedávnom článku a pokiaľ ťa zaujímajú úplne prvotné ohlasy na nových Avengers, klikaj sem.

Azda žiaden z publicistov však premietanie Avengers: Endgame neprežíval tak ako Chris Evans stvárňujúci Captaina Americu, ktorý si počas včera poriadne zaplakal – a to približne šesťkrát. „Je tu veľa mojich priateľov a členov rodiny. Máme prepojenie, ktoré prekračuje našu prácu... Počas dnešného večera som plakal asi tak šesťkrát,“ zveril sa dojatý Evans portálu Variety.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Evans (@teamcevans),

Na celosvetovej premiére ale emócie ovládli napríklad aj Marka Ruffala alias Hulka. „Bola to úžasná a dychberúca jazda, všetkých vás strašne milujem,“ nešetril milými slovami voči hereckým kolegom a kolegyniam z Avengers, ktorých označil za bratov a sestry.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Jednotliví herci museli byť za dlhé roky práce na marvelovkách skutočne dojatí, ale je takmer isté, že nejaká tá slza počas sledovania Endgame v kinosále odkvapne aj z očí mnohých skalných fanúšikov univerza Marvelu. Slovenská premiéra je plánovaná na 25. apríla (duben) 2019 a pre viac informácii vstúp do tohto vlákna.

Chris Evans neudržal svoje emócie a počas premiéry Avengers: Endgame si niekoľkokrát poplakal
Chris Evans neudržal svoje emócie a počas premiéry Avengers: Endgame si niekoľkokrát poplakal Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia