Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2019, 15:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Willovi Smithovi ide po krku jeho 25-ročná verzia. Sleduj akčný trailer pre sci-fi Gemini Man

Willovi Smithovi ide po krku jeho 25-ročná verzia. Sleduj akčný trailer pre sci-fi Gemini Man
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Ang Lee nám konečne ukazuje svoj najnovší film.

Príliš veľa ľudí stále nevidelo Loopera. A aj napriek tomu, že je to dobrý film, biť sa za neho nebudem, keďže mi jeho režisér pokazil Star Wars. Gemini Man pracuje s podobnou premisou, keďže v hlavnej role uvidíme Willa Smitha bojujúceho so svojou mladšou verziou. Nebude sa však cestovať v čase. Jeho mladšia verzia je totiž vytvorená z jeho génov. Od narodenia bola potom trénovaná na zabíjanie. Jeho najnovším cieľom sa stáva nebezpečný chlap, ktorý dokáže predvídať všetky jeho kroky a pohyby.

Čo sa stane, keď sa obaja muži pozrú jeden druhému do očí? To zistíme asi až priamo v kinách, kde určite nebudeme chýbať. Gemini Man vyzerá skvelo a Willa Smitha posledné roky fakt môžeme. Trailer je viac než dobrý a osobne už z filmu nepotrebujem vidieť vôbec nič. A nie, nejde o vykrádačku Loopera. 

Námet na snímku sa medzi štúdiami povaľuje už od roku 1997, kedy ju mal režírovať Tony Scott pod hlavičkou Disney. V nasledujúcich rokoch sa projekt spájal s menami, ako Mel Gibson, Harrison Ford či Nicolas Cage. O réžiu mali záujem napríklad Curtis Hanson (L. A. Confidential) či Joe Carnahan (The Grey).  

Okrem Smitha uvidíme aj Mary Elizabeth Winstead, záporáka Cliva Owena či Benedicta Wonga. Gemini Man produkuje Jerry Bruckheimer. Premiéra je naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2019. Zdá sa, že omladzovanie hercov formou CGI sa stáva skvelým trendom.

 
Willovi Smithovi ide po krku jeho 25-ročná verzia. Sleduj akčný trailer pre sci-fi Gemini Man
Domov
Zdieľať
Diskusia