Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2019, 13:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Americká tajná služba CIA si zakladá profil na Instagrame. Žartuje však už dnes

ZAUJÍMAVOSTI CIA INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Tajná služba vie, že treba pracovať na vnímaní verejnosti.

Americká tajná služba CIA pracuje na vzťahoch s verejnosťou, pretože o nej má zrejme veľké množstvo ľudí skôr negatívny povedomie. Aj preto už dlhší čas fungujú profily tajnej služby na Facebooku a Twitteri, kde nielenže jej zástupcovia zdieľajú novinky a pracovné príležitosti, ale najnovšie sa zabávajú na novej sérii Game of Thrones.

V nej sa objavil bývalý zástupca riaditeľa tajnej služby v maličkej vedľajšej úlohe, pretože sa pozná s tvorcami seriálu, a CIA v príspevku žartovala, že jej príslušníci občas musia plniť úlohy v cudzích svetoch.


Ako však informovalo Mashable, CIA momentálne pracuje na spustení vlastného účtu na Instagrame. Sociálna sieť dokonca pracuje priamo s tajnou službou na tom, aby spustenie profilu prebehlo bez akýchkoľvek komplikácií. Spustenie Instagramu potvrdila minulý týždeň samotná riaditeľka Gina Haspel, ale zatiaľ nie je jasné, kedy sa tak udeje a čo budú tajní agenti na internet pridávať.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Možno chcú začať verbovať mladých ľudí z celého sveta pomocou meme obrázkov, čo by zrejme nebola najhoršia stratégia, ako získať nových informátorov. Jeden užívateľ sa však smial na príspevku o Game of Thrones, podľa neho už CIA vyčerpala skutočné štáty, kde by mohla urobiť prevrat, a tak sa zamerala na fantasy svet.

Domov
Zdieľať
Diskusia