Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2019, 13:38
Čas čítania 0:00
Karin Filkaszova

Za 4 vodky zaplatíš len 3 €, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy

Za 4 vodky zaplatíš len 3 €, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy
ZAUJÍMAVOSTI PIVO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Navštívili sme obľúbené študentské bary ako sú Štartér, KGB, Picollo Pub, Bar On a U Kata.

Ideš večer s kamarátmi do mesta na pivo alebo poldecák a nevieš, ktorý podnik stojí za návštevu bez toho, aby si musel siahať hlboko do peňaženky? 

My ti teraz na túto otázku odpovieme, pretože sme vybrali 5 obľúbených, cenovo dostupných podnikov v centre Bratislavy, ktoré sme zhodnotili na základe atmosféry, ceny a čistoty priestorov. 

Všetky podniky sú v blízkej vzdialenosti od seba, čiže ak máš dostatočnú výdrž, pokojne si z nášho malého prieskumu môžeš spraviť víkendový pub crawl. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako hodnotíme atmosféru v KGB, Bar One, Picollo Pube, U Kata a Štartéri
  • Kde majú najvýhodnejšie ceny na miešané drinky
  • Ktorý z barov bol počas našej návštevy najšpinavší
  • V ktorom bare nezavrieš dvere na toalete 
  • Kde si kúpiš 4 poldecáky za 3 eurá a kde dostaneš shot len za 90 centov

KGB

Atmosféra:

Začneme tým najsympatickejším barom z nášho výberu.  KGB je schovaný v jednej z uličiek na Obchodnej ulici a je vyhľadávaným miestom mnohých študentov a turistov.

Meno podniku je hra so slovami, lebo prvé, čo si človek pod KGB predstaví, je sovietska bezpečnostná služba, no v skutočnosti je meno podniku skratkou pre Krčmu Gurmánov Bratislavy. 

Odporúčané
Navštívili sme bar, v ktorom nakupuje drogy celý Pentagon Navštívili sme bar, v ktorom nakupuje drogy celý Pentagon 24. februára 2019, 17:48

Vnútri baru sa však nachádzajú busty známych sovietskych vodcov a politikov vrátane Lenina, Kirilenka a Stalina. Celý podnik je ozdobený sovietskymi vlajkami a inými sovietskymi symbolmi a interiér je sfarbený do červenej farby. 

Okrem výzdoby atmosféru takisto dotvára pivničné prostredie s pohodlnými sedačkami a možnosť objednávania pri stole, keďže u väčšiny podnikov na tomto liste sa objednáva výlučne na bare. 

Za 4 poldecáky zaplatíš len 3 eurá, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy
Za 4 poldecáky zaplatíš len 3 eurá, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy Zdroj: Karin Filkaszova/REFRESHER

Ceny:

Síce tento podnik nie je z nášho zoznamu ten najlacnejší, očarí výberom čapovaného belgického piva Hoegaarden, ktorým nepohrdne žiadny milovník citrusových kyslastých pív.

Okrem Hoegaardenu si tu môžeš vybrať aj z rôznostupňových pív značky Staroprameň, z ktorých veľké pivo ťa vyjde na 1,90 € alebo 2 €. 

Ešte väčším lákadlom je možno akcia na dvojitú vodku s Redbullom v cene 3,60 €, či akcia na kombináciu borovičky s grepovým džúsom, tzv. grepovičky, za 1,80 €.

Taktiež majú na každý deň pripravenú špeciálnu zľavu na rôzny druh alkoholu alebo výhodný miešaný nápoj. 

V podniku sa dokonca aj varí, takže na lačný žalúdok nemusí nikto piť. Vybrať si môžeš z jedálneho lístka alebo z výberu denného menu, ktoré je v ponuke až do 16.00 cez pracovné dni. 

Za 4 poldecáky zaplatíš len 3€, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy
Za 4 poldecáky zaplatíš len 3€, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy Zdroj: Karin Filkaszova/REFRESHER

Priestor: 

KGB je dostatočne priestranný bar a aj napriek tomu, že to cez víkend býva plné, existuje veľká pravdepodobnosť, že ak pár minút počkáš, čoskoro sa ti nejaké miesto uvoľní. Na výber máš totiž sedenie vo fajčiarskej aj nefajčiarskej časti a počas teplých dní sa dá dokonca sedieť aj vonku.  

V porovnaní s ostatnými barmi na tomto zozname je určite najčistejší. Toalety sú udržiavané, či už počas týždňa alebo cez víkendy, a dokonca sa v tých mužských nachádza aj automat na kondómy pre horlivých zákazníkov. 

Za 4 poldecáky zaplatíš len 3€, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy
Za 4 poldecáky zaplatíš len 3€, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy Zdroj: Karin Filkaszova/REFRESHER
Za 4 poldecáky zaplatíš len 3€, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy
Za 4 poldecáky zaplatíš len 3€, no dvere na záchode nezavrieš. Navštívili sme najlacnejšie bary v centre Bratislavy Zdroj: Karin Filkászová/REFRESHER


BarOn

Atmosféra:

BarOn sa nachádza tiež v jednej z uličiek na Obchodnej ulici v centre Bratislavy. Pri vstupe do baru ťa privíta nápis „pod rekonštrukciou,“ ktorý je tam asi len na dotváranie atmosféry, no keď vojdeš dovnútra, zistíš, že ten nápis nemá ďaleko od pravdy.

Prvé, čo si všimneš, je padnutý strop, ktorý by sa dal odpustiť, keby mal tento bar akúkoľvek charizmu. Výzdoba sa nenesie v žiadnom konkrétnom štýle a aj napriek dobre vymyslenému menu na tomto bare nie je takmer nič špeciálne. 

Odporúčané
Bol policajt, pasák a teraz je bezdomovec v Pentagone. Prepustili ho z väzenia, no život mu ničí závislosť na heroíne (Rozhovor) Bol policajt, pasák a teraz je bezdomovec v Pentagone. Prepustili ho z väzenia, no život mu ničí závislosť na heroíne (Rozhovor) 23. januára 2019, 16:56

Teda, možno okrem biliardového stolu, ktorý sa nachádza priamo v strede podniku, kde ti hluk neustáleho narážania biliardových gúľ môže čoskoro liezť na nervy. 

Každý raz, čo sme podnik navštívili, nás vítal obrovský hluk opitej mládeže prehlušujúci akúkoľvek hudbu, čiže ak hľadáš podnik, v ktorom sa chceš porozprávať s kamarátmi, radili by sme ti navštíviť iné miesto. To isté platí aj v prípade, ak ti vadí cigaretový puch, keďže v celom bare je fajčenie dovolené. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 64963 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • V ktorom bratislavskom bare sa nedajú ani len zavrieť dvere na toalete
  • Kam treba prísť už poobede, aby si večer chytil miesto
  • Kde sa nám páčila obsluha a kde sme zase dobrú skúsenosť nemali
  • Z ktorých barov budeš odchádzať smradľavý ako popolník 
  • Kde to stále vyzerá ako na stavenisku 
  • Ako ľahko sa môžeš v týchto baroch prilepiť o stôl
  • V ktorom bare sa môžeš večer opiť najlacnejšie
Domov
Zdieľať
Diskusia