Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2019, 19:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dedko za život navštívil už 50 000 krčiem. Sám odhaduje, že na pivo minul viac ako 130-tisíc eur

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vo svojich 74 rokoch stále v tradícii nepoľavuje.

Keď mal Bruce Masters iba 15 rokov, začal si pestovať svoju vzácnu tradíciu. Miluje návštevy krčiem a barov, vďaka čomu dnes drží svetový rekord zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov.

Za život navštívil už 51 695 krčiem, čo z neho robí absolútneho rekordéra. Odhaduje, že za tento čas mohol vypiť viac ako 42-tisíc pohárov piva a na alkohol v krčmách minul skoro 140-tisíc eur. Nič však neľutuje, píše The Sun.

Momentálne za rok navštívi viac ako 1000 krčiem. Odkedy odišiel na dôchodok, navštevuje priemerne dve mestá za týždeň a v nich už hľadanie barov nie je také náročné. Napriek tomu všetkému je stále ženatý, a tak musí mať manželka veľkú trpezlivosť, keďže aktívny dôchodca neustále cestuje. Vraj sa cíti tak na 60 rokov a za mladistvý vzhľad ďakuje práve pivu.

Keby to bolo možné, chcel by vo svojej tradícii pokračovať až donekonečna. Neplánuje prestať tak skoro, veď sám hovorí, že by sa rád dožil svojich 100. narodenín a netuší, koľko krčiem by mohol mať navštívených v tej chvíli.


Domov
Zdieľať
Diskusia