Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2019, 21:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dan Bilzerian na párty kŕmil medveďa. Ľudia mu vo veľkom nadávajú, že zvieratá do zábavného priemyslu nepatria

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Takýto večierok musel Bilzerian obohatiť zvieracím prekvapením.

Dan Bilzerian sa nikdy nebál kontroverzie. Zopakoval to na svojom poslednom večierku, ktorý organizoval pri príležitosti dátumu 20. apríl. Ten obľubujú najmä fajčiari marihuany, kam sa Dan nepochybne zaraďuje, pretože dokonca vlastní firmu zameranú na výrobu produktov z tejto rastliny.

Odporúčané
Ako dnes žije kráľ Instagramu Dan Bilzerian? Milionár stále miluje hromadu nahých žien, aj keď jeho hviezda trochu zhasla Ako dnes žije kráľ Instagramu Dan Bilzerian? Milionár stále miluje hromadu nahých žien, aj keď jeho hviezda trochu zhasla 14. apríla 2019, 21:29

Dan možno má rešpekt k účinkom marihuany, avšak prírodu nerešpektuje dostatočne, čo nanešťastie dokázal viac ako 11 miliónom ľudí na Instagrame. Na párty si nechal priviezť trénovaného medveďa, ktorého potom pred kamerami kŕmil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

When your girls hungry

Příspěvek sdílený Dan Bilzerian (@danbilzerian),

Nepochybne vyzeral ako poriadny mačo pred prítomnými modelkami, lenže ľudia v komentároch mu to hneď spočítali. Množstvo z nich mu začalo nadávať, či si neuvedomuje, že medveď trpí a nemal by vystupovať na večierkoch, ale oddychovať niekde v prírode či špeciálnej rezervácii.

Tisíce takýchto komentárov však zostali bez odozvy, pretože Dan zvyčajne na kritiku aj tak neodpovedá. Snáď si tých 11 miliónov divákov uvedomuje, že medvede nie sú hračky patriace do zábavného priemyslu.

Domov
Zdieľať
Diskusia