Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2019, 21:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem oslávil 11. výročie od momentu, keď sa zbavil drogovej závislosti

HUDBA DROGY EMINEM
Uložiť Uložené

Legendárny raper oslávil fotkou na Instagrame.

Eminem sa nikdy netajil tým, že mal kedysi závažný problém s drogami. Keď prenikol do sveta šoubiznisu, s ťažkými životnými situáciami často bojoval pomocou drog a tabletiek ako Vicodin, Valium či Ambien a denne bol schopný užiť pokojne aj 20 tabliet.

Napriek tomu, že sa v roku 2005 pokúsil závislosti zbaviť, úplne sa mu to nepodarilo a o dva roky spadol do rovnakého kolotoča znovu. Napokon sa mu podarilo závislosť vyliečiť vďaka intenzívnej odvykačke a 20. apríla 2008 si mohol konečne povedať, že boj proti drogám vyhral.

Odvtedy za svoju abstinenciu získava pamätné mince, ktorých má v zbierke už 11 kusov. Včera svojich fanúšikov potešil veľavravným príspevkom na Instagrame: „11 rokov – stále sa nebojím“, čím narážal nielen na svoj psychický stav, ale aj na názov známej skladby. A bojovať neprestáva ani naďalej.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marshall Mathers (@eminem),

Domov
Zdieľať
Diskusia