Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 14:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriál The Boys ukáže, ako by vyzeral svet plný superhrdinov-bastardov, ktorí vraždia a sexuálne zneužívajú

Seriál The Boys ukáže, ako by vyzeral svet plný superhrdinov-bastardov, ktorí vraždia a sexuálne zneužívajú
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Detské publikum by malo radšej zostať len u Marvelu.

Superhrdinovia zväčša dodržiavajú isté morálne pravidlá a na verejnosti vystupujú ako vzor slušnosti. V prípade seriálu The Boys sa ale budeme môcť pozrieť na ľudí s nadprirodzenými schopnosťami, ktorí sa mierne povedané utrhli z reťaze. Na ich čele stoji elitná skupina známa ako The Seven.

Vyčíňanie nebezpečných osôb s nadprirodzenými schopnosťami sa začne vymykať spod kontroly, a preto sa tajná jednotka CIA The Boys pokúsi navrátiť zákon aj medzi bezohľadných superhrdinov.

Ako ti už ukázal vyššie priložený trailer, rozdrvenie hlavy pri sexuálnom akte nie je práve činnosťou spadajúcou pod akékoľvek zákony. Seriál vychádza rovnomennej komiksovej adaptácie od autora Gartha Ennisa. Ten sa v minulosti postaral o známe diela, ako napríklad Preacher či Hitman.

Ak už máš po krk morálnych superhrdinov na štýl Captain Americu či Supermana a skôr fandíš bláznom, akým je napríklad Deadpool, novinka od Amazonu by mala byť pre teba viac než vhodná. Na čele jednotky The Boys bude stáť agent Billy Butcher.

Odporúčané
Takých zlých hercov sme nevideli už dávno. Seriál Gen V má zaujímavý príbeh a nechutné scény plné krvi, rovnako ako The Boys Takých zlých hercov sme nevideli už dávno. Seriál Gen V má zaujímavý príbeh a nechutné scény plné krvi, rovnako ako The Boys 3. októbra 2023, 14:00

Toho stvárni skvelý Karl Urban (Pán prsteňov 2 a 3) a my sme už teraz zvedaví, ako sa obyčajní ľudia dokážu popasovať so superhrdinskou sedmičkou. Jednotlivých členov The Seven si môžeš prezrieť v nižšie priloženom videu. Seriál začne Amazon Prime Video vysielať 26. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia