Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 12:08
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V slovenskej bondovke sa elitný agent Jozef Vajda postaví šialenému doktorovi

V slovenskej bondovke sa elitný agent Jozef Vajda postaví šialenému doktorovi
Zdroj: FOTO TASR - Pavel Neubauer
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Príbeh má byť inšpirovaný slovenskou realitou.

Facebooková stránka snímky s predpokladaným názvom Anténa: Nová éra nedávno zdieľala plagát, v rámci ktorého slovenských divákov pripravila na príchod debutového traileru.

Podľa informácií oficiálneho distribútora sa hlavným hrdinom akčnej komédie s prvkami romantiky stane známy slovenský herec Jozef Vajda. Ten si strihne rolu agenta Antona A. spadajúceho pod istú elitnú pozemnú jednotku.

Zloducha Dr. Tanieriča v snímke stvárni debutujúci Michal Novák, ktorý sa ako záporák bude snažiť uvrhnúť ľudstvo do temnoty. Čo presne touto vetou distribútor ale myslel zatiaľ nevieme. Autori príbehu tvrdia, že pri jeho tvorbe sa inšpirovali slovenskou realitou. 

Okrem Jozefa Vajdu a Michala Nováka si vo filme zahrá aj Ivana Štompfová. Réžia filmu pripadla na plecia 32-ročného Tomáša Řehořeka. Ten v minulosti pracoval na filmoch, ako Czech Made Man (2011) či Piko (2010).

S novými fotografiami neuverejnenými ani na facebookovej stránke prišiel nedávno portál Kinema.sk. Nájdeš ich v nižšie priloženej galérii, ktorá sa nachádza priamo pod plagátom sľubujúcim prvú upútavku.

Domov
Zdieľať
Diskusia