Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2019, 21:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aká krajina, taká hádzaná. Vtipné obrázky reagujú na nedostatky Slovenska aj bizarné osobnosti

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Sarkastická stránka Zomri už dlhšie živí sériu „Aká krajina...“, z ktorej sme sa teraz rozhodli vybrať tie najvtipnejšie kúsky.

Chalanov zo Zomri už snáď nikomu predstavovať nemusíme. Dlhodobo nastavujú zrkadlo dianiu na Slovensku a dokážu spoločnosť do veľkej miery polarizovať. V diskusiách sa stretávajú ich odporcovia aj skalní fanúšikovia a ich konverzácie sú nekonečnou studňou inšpirácie pre ďalší obsah. 

V posledných týždňoch a mesiacoch zároveň sarkastická stránka rozbehla sériu s pracovným názvom „Aká krajina...“ a hneď jej vytvorila aj vlastný názov. V jednoduchosti a s humorom tak poukazuje na nedostatky našej krajiny, či už sa to týka konkrétnych situácií, vrcholných politikov, celebrít, ale aj každodenných záležitostí, s ktorými sa stretávame. 

Uťahujú si z ľudí ako Desperado, Peter Marcin alebo Róbert Fico, našej mentality a prakticky všetkého, čo majú vo svete lepšie ako my a dá sa to porovnať. Koncept je veľmi jednoduchý, má dokonca vlastný album so všetkými fotkami a všetko nasvedčuje tomu, že sa dočká ešte hojného počtu príspevkov.

My ti teraz na skrátenie času a pobavenie vyberáme zopár tých, ktoré nás pobavili suverénne najviac. Zásluha patrí v prvom rade adminom stránky Zomri, ale aj jej sledovateľom, ktorí sa často do tvorby týchto meme obrázkov zapájajú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia