Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2019, 15:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriálový Zaklínač dorazí ešte tento rok! Pracovný deň Henryho Cavilla zvykne trvať aj 16 hodín

Seriálový Zaklínač dorazí ešte tento rok! Pracovný deň Henryho Cavilla zvykne trvať aj 16 hodín
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Fanúšikovia fantasy sú veľmi zvedaví, či bude Zaklínač vhodným nástupcom končiaceho Game of Thrones.

Noviniek zo sveta Zaklínača je v poslednej dobe pomenej a väčšina z nich už dlhší čas nepredstavila nič výnimočného. O prvej upútavke môžeme v súčasnej dobe zrejme len snívať. V poslednom článku sme sa venovali natáčaniu seriálovej adaptácie od Netflixu, kde si mohol na fotografiách postrehnúť aj postavu čarodejnice Yennefer (Anya Chalotra).

Dnešná menšia novinka síce nepoteší tvoje oko, ale pokiaľ patríš medzi nedočkavých nadšencov Zaklínača, určite sa nenahneváš, ak ti oznáme, že seriál sa na Netflix dostane niekedy v priebehu posledných troch mesiacov roku 2019.

A keď si vezmeš, že pôvodná premiéra dobrodružstiev Geralta mala vyjsť až v roku 2020, určite ide o malé plus. S trochou šťastia by sa mohla premiéra posunúť na október (říjen) 2019, čo je už približne o pol roka.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lauren S. Hissrich | Writer (@laurenhissrich),

Názory potenciálnych divákov na Henryho Cavilla ako Geralta sú veľmi rozporuplné, ale zatiaľ je samozrejme príliš skoro na to, aby sme celý seriál automaticky potopili alebo naopak vyzdvihovali do nebies.

Odporúčané
KOMENTÁR: Zaklínač je fantasy z teleshoppingu. Zbohom, Geralt, zbohom, Henry Cavill, zbohom, Witcher od Netflixu KOMENTÁR: Zaklínač je fantasy z teleshoppingu. Zbohom, Geralt, zbohom, Henry Cavill, zbohom, Witcher od Netflixu 1. augusta 2023, 10:00

Práca na seriáli je pre hlavného hrdinu podľa jeho tvrdenia veľmi vyčerpávajúca, pričom Henry Cavill prezradil, že sa kvôli natáčaniu prebúdza približne o tretej ráno a následne pracuje zhruba 15 až 16 hodín. A do všetkého samozrejme ešte stíha navštevovať posilňovňu. Viac informácií o seriáli nájdeš v tomto vlákne.

Nasledujúce fotografie ti ukážu oblasti, kde sa toľko očakávaný Zaklínač vlastne natáča

Domov
Zdieľať
Diskusia