Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. apríla 2019, 11:01
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Takýmto útulným bungalovom pri Bratislave by si nepohrdol. Spĺňa tie najprísnejšie kritériá

Takýmto útulným bungalovom pri Bratislave by si nepohrdol. Spĺňa tie najprísnejšie kritériá
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="http://www.rules.sk/architektura/bungalov-so-sikmou-strechou-malinovo" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">rules.sk</a>
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Špička spomedzi domácich architektonických ateliérov nám prezentuje ďalší projekt na svetovej úrovni.

Nestáva sa príliš často, že publikujeme projekty, ktorých realizácia ešte neprebehla, avšak dnes musíme a v hlavne chceme urobiť výnimku. Predstavíme si totiž dielo spod rúk slovenskej architektonickej špičky, ktorú poznáme pod názvom RULES architekti

Tentokrát opustíme brány hlavného mesta a zastavíme sa v neďalekej obci Malinovo, kde už v najbližšom období vyrastie nehnuteľnosť, o akej sníva väčšina z nás. 

Pôjde o šikovne riešený bungalov so šikmou strechou odkazujúcou na dedinské prostredie, ktoré dnešným ľuďom žijúcim v mestách začína chýbať a preto siahaju po obdobných bývaniach v čoraz väčšom merítku. 248 metrov štvorcových je dostatočná plocha na to, aby sa mohli autori návrhov dostatočne vyblázniť a pripraviť pre klientov niečo, čo neuvidíš v každej rádovej zástavbe v priľahlých častiach Bratislavy. 

Tím okolo Rudolfa Lesňáka nám opätovne dokazuje svoje svetové kvality skrz rozdelenia domu na 2 hmoty dodávajúce celku výraznú dynamiku a hlavne vždy vítanú otvorenosť. Ďalším plusom je taktiež zakomponovanie nadrozmerných okien, vďaka ktorým si majitelia budú môcť užívať dostatok svetla naprieč všetkými obytnými priestormi. 

Čerešničkou na torte bude vzdušná terasa s bazénom a na záver nám nezostáva nič iné, ako tvorcom zaželať úspešnú realizáciu.

Adresa: Malinovo (Slovenská republika

Typ stavby: Novostavba 

Úžitková plocha: 248 metrov štvorcových

Počet spálni: 4

Projekt: 06-2018 / 12-2018 (návrh)

Status: V štádiu výstavby

V prípade, že vieš aj o iných architektonických/dizajnérskych štúdiách či ateliéroch z našich končín stojacích za pozornosť širšieho publika, tak neváhaj a pošli nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme!

Domov
Zdieľať
Diskusia