Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 10:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Notre-Dame zachránia miliardári, Ego našiel najhoršieho rapera. Posledné dni boli opäť rušné

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Sleduj ďalší diel Freshnews.

Posledných pár desiatok hodín žije svet udalosťami z Paríža. Horiaci Notre-Dame spojil skoro celú verejnosť, ktorá si tak aspoň na chvíľu mala možnosť uvedomiť, že vážiť si musíme aj umenie a národné pamiatky.

Hasičom sa síce podarilo väčšinu budovy zachrániť, ešte dlho sa všk bude katedrála z nešťastia spamätávať. Našťastie sa našlo veľa ochotných ľudí, ktorí postupne dávajú dohromady stovky miliónov na rekonštrukciu. 

Sme radi, že sa pozornosti teší aj ďalší diel Joe Trendy Show, kde tentokrát prijal pozvanie Ego. Už tradične ide o prehliadku satiry v najčistejšom význame slova a člen Kontrafaktu pravdepodobne chvíľu ľutoval, že pozvanie prijal. 

V najnovších Freshnews v podaní Andrejky a Martina nechýbajú ani informácie z hudby alebo filmov a budeš mať možnosť pripomenúť si aj dôležité udalosti z domova aj zo sveta za posledných pár dní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia