Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2019, 10:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Messi urobil kľučku, dal Fredovi jasličky a De Geu poslal na párky. Sleduj rozprávkové góly z Ligy majstrov

Messi urobil kľučku, dal Fredovi jasličky a De Geu poslal na párky. Sleduj rozprávkové góly z Ligy majstrov
ŠPORT LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ani Ajax Amsterdam sa nenechal zahanbiť.

Včerajšie štvrťfinálové zápasy Ligy majstrov priniesli všetky druhy emócií. V súboji Barcelony s Manchestrom United to po prvých 15 minútach vyzeralo, že Katalánci zabudli svoje futbalové umenie v šatni, ale napokon zaúradoval Lionel Messi a poslal svoj tím do semifinále.

Prvýkrát sa presadil v 16. minúte, keď Ashley Young doplatil na váhanie s loptou, zostal odzbrojený, Messi mal loptu pod kontrolou, Fredovi nadelil jasličky a napokon nechytateľne vystrelil, že De Gea nemal žiadnu šancu strelu chytiť. O štyri minúty neskôr sa dostal k lopte znovu, vystrelil a De Gea nepochopiteľne loptu nechytil, prepadla popod neho a skončila v sieti.

Zápas bol v tej chvíli prakticky vybavený. V 61. minúte za ním urobil bodku Coutinho, ktorý sa posledné mesiace viac či menej trápi, ale tentoraz nazbieral odvahu a spoza šestnástky poslal loptu za De Geu po tretíkrát.

FC Barcelona 3:0 Manchester United

Messi 1:0

Messi 2:0

Coutinho 3:0

Messi verzus Jones

Messiho pokus o nožničky

Fantastický zákrok Ter Stegena

V talianskom Turíne vyzerala situácia rozdielne. Z prvého zápasu v Holandsku si oba tímy priviezli po jednom góle, a tak nebolo jasné, kto bude v lepšej formy, aby výsledok zvrátil na svoju stranu. Samozrejme, papierovým favoritom bol Juventus, čo potvrdil Cristiano Ronaldo v 28. minúte.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Vyzeralo to tak, že Portugalčan nakoniec Juventus potiahne až do semifinále, ale vyvážený tím Ajaxu, kde sa stretli mladíci so skúsenými harcovníkmi. Na 1:1 v zápase vyrovnával Donny van de Beek v 34. minúte. Ajax občas hrával totálny futbal, niekedy kombinoval bez akéhokoľvek zaváhania a o všetkom rozhodla hlavička Matthijsa de Ligta. Skóre sa už Juventusu nepodarilo otočiť, a tak sa Ajax v semifinále stretne s Manchestrom City alebo Tottenhamom.

Juventus Turín 1:2 Ajax Amsterdam

Ronaldo 1:0

Van de Beek 1:1

De Ligt 1:2

Totálny futbal Ajaxu

Zahodená šanca Ziyecha

Neuveriteľný zákrok Szczęsneho

Domov
Zdieľať
Diskusia