Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2019, 23:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Premiéra 8. série Game of Thrones zbúrala všetky rekordy HBO. Epizódu videlo viac ako 17 miliónov divákov

Premiéra 8. série Game of Thrones zbúrala všetky rekordy HBO. Epizódu videlo viac ako 17 miliónov divákov
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

HBO si môže zase raz mydliť ruky.

Ešte stále niekto pochybuje o tom, že HBO sa už Game of Thrones nikdy nevzdá? Prídu spin-offy, prequely a nevieme, čo všetko ešte, no chvíľu to ešte potrvá. Na výslní je totiž stále pôvodný seriál, ktorý sa skončí už budúci mesiac. Nám ostáva už len 5 epizód tohto úžasného projektu a my dúfame, že budú rovnako kvalitné ako premiérová časť 8. série.

Tú s napätím očakávali milióny divákov po celom svete. Len naživo na HBO ju videlo 11,8 milióna divákov, pričom streamovacie služby Go a Now pridali ďalších 5,6 milióna. Dokopy tak 1. časť videlo skrz oficiálne kanály HBO 17,4 miliónov divákov. Nevieme si však predstaviť, ako veľmi dnes horeli torrenty a každý server, na ktorom sa dalo epizódu stiahnuť či pozrieť online. 

Doterajší rekord HBO a pravdepodobne televízie ako takej držala predošlá epizóda rovnommenného seriálu. Winds of Winter videlo 16,9 milióna divákov. Môže za to zvýšenie záujmu o streamovacie služby, ale určite aj noví fanúšikovia seriálu. Sám som v okolí registroval počas uplynulého roka dvoch dospelých chlapov v strednom veku, ktorí sa seriálu nevedia nabažiť. Bude zaujímavé sledovať, či sa finálnej epizóde podarí dostať na 20 miliónovú hranicu.

Domov
Zdieľať
Diskusia