Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2019, 0:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds ukazuje nostalgicky vyzerajúcich Pokémonov. Ako vyzeral kasting Squirtla či Psyducka?

Ryan Reynolds ukazuje nostalgicky vyzerajúcich Pokémonov. Ako vyzeral kasting Squirtla či Psyducka?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovší televízny spot pre Detective Pikachu odhaľuje celú plejádu nových aj pôvodných Pokémonov, ktorých vo filme uvidíme.

Na kanáli Ryana Reynoldsa sa sem-tam objavuje promo pre Detective Pikachu. Zo začiatku to vyzeralo tak, že si herec len vytvára ideálnu pôdu pre vtipy do ďalšieho Deadpoola, ale projekt sa po prvom traileri vyprofiloval veľmi pozitívne a my sa naň skutočne tešíme. Jedným z mnohých dôvodov na radosť je aj účasť mnohých originálnych Pokémonov, ktorí tomu celému dodávajú nesmierne silný nostalgický pocit. 

V najnovšom televíznom spote sa pozrieme na "kasting" jednotlivých Pokémonov. V prvom rade slúži aj ako predstavovačka pre ľudí, ktorí nie sú s týmito tvormi úplne stotožnení a nepoznajú ich po mene. Nakoniec, objavia sa aj nejakí noví tvorovia, s ktorými ľudia nesledujúci anime a hry veľa spoločných spomienok mať nebudú. Samozrejmosťou sú aj nové zábery priamo z filmu. Minimálne na konverzácie Psyducka s Pikachu-om sa naozaj oplatí tešiť. 

Samotný príbeh nás zavedie do modernej metropoly Ryme City a mal by začať zmiznutím detektíva Harryho Goodmana. Jeho syn Tim sa však počas pátrania po ňom spojí s otcovým bývalým parťákom Pikachuom, ktorý mu ponúkne svoju pomoc. No ako sa snažia rozpliesť záhadu okolo Harryho, odhalia šokujúce sprisahanie, ohrozujúce nielen existenciu ľudí, ale aj Pokémonov.

Za réžiou stojí Rob Letterman (Shark Tale, Goosebumps), ktorý sa spoločne s Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) postaral aj o scenár. Okrem vyššie spomínaného Reynoldsa si vo filme zahrá aj Justice SmithKathryn NewtonKen WatanabeSuki WaterhouseRita Ora či Bill Nighy a jeho premiéra je naplánovaná na 10. mája (květen) 2019. Pre viac informácií klikaj sem. Na záver si ešte vychutnaj čerstvé plagáty. 

Domov
Zdieľať
Diskusia