Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2019, 16:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Charlize Theron chce, aby ju niekto konečne pozval na rande. Som celé roky single a nikto si na to netrúfa, vyhlásila

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pôvabná herečka zaskočila verejnosť úprimným vyznaním.

Keď si pred pár rokmi pozeral film Atomic Blonde, zrejme ti neušlo, že si v ňom zahrala pôvabná Charlize Theron. Juhoafrická herečka bude onedlho oslavovať 44. narodeniny, ale stále je rovnako sympatická ako pred desiatimi rokmi, ale očividne nemá šťastie v láske. Nedávno sa objavila na kampani propagujúcej jej nový film Long Shot, v ktorom si zahrala so Sethom Rogenom, a pre portál Entertainment Tonight vyhlásila, že už by najradšej našla lásku.

„Bola som nezadaná 10 rokov, nie je to také nepravdepodobné. Niekto v sebe len musí nájsť odvahu a odhodlať sa na to. Som šokujúco dostupná,“ povedala herečka, ktorá v minulosti randila s mužmi ako Stuart Townsend a Sean Penn.

Charlize Theron chce, aby ju niekto pozval na rande. Som celé roky single a nikto si na to netrúfa, vyhlásila
Charlize Theron chce, aby ju niekto pozval na rande. Som celé roky single a nikto si na to netrúfa, vyhlásila Zdroj: Atomic Blonde

Nanešťastie, ani jeden z týchto vzťahov nevyšiel, aj keď so Seanom Pennom sa dokonca Charlize zasnúbila. Rozchod prišiel v roku 2015 a odvtedy nebolo verejne známe, že by herečka s niekým randila, a tak možno naozaj čaká na vysnívaného princa na bielom koni.

Nevedno povedať, či by si u nej mal šancu aj ty, ak sa zhodou okolností nepohybuješ vo vodách šoubiznisu, ale koniec koncov, keby mala Charlize záujem len o známe tváre, zrejme by si skôr či neskôr našla jedného z hereckých kolegov, rovnako, ako sa dala dohromady s prvým partnerom Stuartom Townsendom v roku 2002.

Domov
Zdieľať
Diskusia