Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2019, 10:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nerieš hľadajú vnútorný pokoj a vyhýbajú sa beznádeji. Novým videoklipom sa približuje nový album

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Už teraz sa nevieme dočkať, čo si pre nás Maťo Straka a Gabryell pripravujú na ďalšom spoločnom projekte.

Ak si dával ešte v úvode roka na sociálnych sieťach pozor, tak už pravdepodobne vieš, že Maťo Straka a Gabryell chystajú ako Nerieš ďalší album. Po projektoch Minimal a Animal očakávame opäť niečo nové a pravdepodobne aj dlhšiu minutáž, veľmi radi sa však necháme prekvapiť, keďže oboch považujeme za inovátorov, ktorí sa neradi opakujú. 

Zároveň je nám jasné, že hudobne su veľmi ďaleko a otázkou je teda hlavne to, kedy vlastne ďalší nosič uzrie svetlo sveta. Dnes nám chalani výrazne skrátili čakanie novinkou, kde hosťuje aj Basskid. Skladba dostáva názov Pokoj a ide o atmosférickú, temnú a úprimnú výpoveď týkajúcu sa ich vnútorného rozpoloženia. 

O vizuál sa postarala dvojica Mišo Nemtuda a Juraj Toth, postprodukciu doplnil STUBYSHIT. Hudobnú produkciu podľa očakávaní ošéfoval Matej Straka. Do pozornosti dávame ešte aj web neries.sk, kde nájdeš zopár posledných kusov limitovaných mikín. 

Domov
Zdieľať
Diskusia