Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2019, 21:29
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ako dnes žije kráľ Instagramu Dan Bilzerian? Milionár stále miluje hromadu nahých žien, aj keď jeho hviezda trochu zhasla

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Milovník zbraní a žien sa z médií trochu vytratil, ale divoký životný štýl nezavrhol.

Kedysi sa na našom webe objavoval prakticky každý týždeň, dnes po ňom ani pes neštekne. Samozrejme, druhá časť predchádzajúcej vety nie je tak celkom pravdivá, pretože Dan Bilzerian má predsa len na Instagrame stále viac ako 26 miliónov followerov, lenže už dávno nepatrí medzi najrelevantnejšie osobnosti na internete.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dan Bilzerian (@danbilzerian),

Svoju najväčšiu slávu zažíval tak pred tromi až štyrmi rokmi, kedy boli v kurze kauzy ako Bilzerianove tenké nohy, kandidatúra na prezidenta či predaj Lamborghini Aventador, na ktoré vo svojej vile už vraj nemal miesto.

Prvýkrát sa pritom článok o Bilzerianovi objavil na Refresheri v roku 2013. Popisoval, ako si Dan žije svoj sídliskový sen, ktorý by chceli premeniť na realitu mnohí Slováci, a napokon mediálny ošiaľ začal miznúť na prelome rokov 2017 a 2018.

Odporúčané
Dan Bilzerian odišiel do Arménska, získal tam občianstvo a vstúpil do miestnej armády. Kráľ Instagramu nasledoval dedičstvo predkov Dan Bilzerian odišiel do Arménska, získal tam občianstvo a vstúpil do miestnej armády. Kráľ Instagramu nasledoval dedičstvo predkov 28. augusta 2018, 18:52

Vtedy sme ťa informovali, že si kráľ Instagramu našiel frajerku, zrejme ho už nebavili stovky modeliek neustále točiacich sa v jeho vile, a vôbec naposledy sme o Bilzerianovi písali koncom augusta minulého roku. Američan odišiel do Arménska, kde trénoval s miestnou armádou, ale samozrejme tam nezostal navždy a naďalej žije svoj megalomanský sen plný zbraní a nahoty v americkej vile.

Nám napadlo, že sa na Dana Bilzeriana pozrieme znovu, pretože aj keď ho tak často nevidíš v médiách, rozhodne nežije nudný život. Za posledné mesiace vyhodil svoju starú vilu v Los Angeles na realitný trh, navyšoval svoj už dnes obrovský majetok, začal vo veľkom podnikať v marihuanovom biznise a viackrát sa dostal do povedomia elitnej hollywoodskej smotánky vďaka večierkom s raperkou Cardi B.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dan Bilzerian (@danbilzerian),

Ba čo viac, minulý rok sme sa mohli dozvedieť, ako to v skutočnosti na párty u Bilzeriana doma vyzerá, keďže ilúzia z Instagramu často nekorešponduje so skutočnosťou.

Keď Bilzerian spúšťal svoj marihuanový biznis v septembri minulého roku, nemohol si doma odpustiť jednu obrovskú párty. Pozvánky boli odoslané miestnym celebritám a športovcom, pričom platiť malo hlavné pravidlo – na párty môžeš prísť len pod podmienkou, že si krásna a atraktívna žena.

Za tieto pravidlá a sexistické výroky si už Dan vypočul množstvo kritiky, takže ho rozhodne netreba brať ako vzor, ktorý sa ku ženám vždy a všade správa s rešpektom. Na párty sa vďaka svojim kontaktom s tímom Bilzeriana dostala hviezdička reality show Kaitlyn Isham.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dan Bilzerian (@danbilzerian),

Ako sme už spomínali, Bilzerian medzitým vymenil svoje bydlisko, takže namiesto vily v Los Angeles sa už párty konala vo vile v milionárskej či miliardárskej štvrti Bel Air. Jej hodnotu odhadujú na približne 100 miliónov dolárov, avšak treba podotknúť, že Dan ju nevlastní.

Len si ju prenajíma, čo aj tak znamená, že za nájom mesačne platí niekoľko desiatok tisíc dolárov. Zrejme mu to nerobí problém, pretože vraj vlastní majetok za viac ako 150 miliónov dolárov. Keby veľmi chcel, tak si vilu môže kúpiť.

Kaitlyn sa vo vyjadrení pre britský Daily Mail rozhovorila o tom, ako Bilzerianovi navrhla, že by spolu mohli splodiť dieťa, na čom sa vraj milionár len zasmial. Večierku sa mali zúčastniť hviezdy ako Chris Brown či Tyga a ak stále nerozumieš, aký marihuanový biznis vlastne Bilzerian vymyslel, ani sa ti nečudujeme.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dan Bilzerian (@danbilzerian),

Mimochodom, možno si spomínaš na to, že Dan mal pravdepodobne na svoju starú nehnuteľnosť trochu nepríjemné spomienky, pretože ho raz zažalovala modelka, ktorú zhodil zo strechy do bazéna. Čo čert nechcel, modelka si pri páde poranila nohu, a tak chcela kompenzáciu, pretože kvôli zraneniu sa nemohla venovať zamestnaniu.

Dan pochopil, že keď pred pár rokmi začali americké štáty ako Colorado legalizovať marihuanu na rekreačné účely, nebude trvať dlho, kým tento trend dorazí do Kalifornie, kde býva a pôsobí. Mal pravdu, v Kalifornii je marihuana už viac ako dva roky legálna, a tak Bilzerian investoval do podnikateľského projektu s názvom Ignite.

Zameriava sa najmä na predaj výrobkov s obsahom látky kanabidiol, ktorý nie je aktívnym rovnako ako THC, a na Slovensku je mimochodom napriek tomu ilegálny. Medzi výrobkami značky Ignite nájdeš všetko možné od klasických nástrojov na vejpovanie až po špáradlá s obsahom CBD.

Domov
Zdieľať
Diskusia