Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2019, 9:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aká krajina, také Oscary. Najvtipnejšie reakcie na 19. ročník OTO si uťahujú z účinkujúcich aj politikov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Internet podľa očakávaní na aktuálne udalosti hneď reaguje a my sme sa dočkali prvých vtipných meme obrázkov.

Včera sme boli svedkami už 19. odovzdávania cien OTO. Galavečer sme už tradične mali možnosť sledovať v televízii a dočkali sme sa hneď niekoľkých pamätných momentov, na ktoré bude slovenská verejnosť ešte aspoň počas dneška spomínať. Samotné výsledky až takým prekvapením neboli, za spomenutie stojí hlavne Kaliho výhra v kategórii Spevák roka a Michal Hudák ako Absolútny OTO.

Odporúčané
Bol OTO 2018 prehliadkou zlých vtipov a trápnosti? Svetlé momenty priniesli Sajfa aj Michal Hudák, Zomri ochutnalo televíznu slávu Bol OTO 2018 prehliadkou zlých vtipov a trápnosti? Svetlé momenty priniesli Sajfa aj Michal Hudák, Zomri ochutnalo televíznu slávu 13. apríla 2019, 23:50

Ten zároveň prebral moderátorské žezlo po Sajfovi a diváci boli pravdepodobne spokojní. Ako to už býva v roku 2019 zvykom, každá väčšia udalosť neujde pozornému oku tvorcov vtipných obrázkov a inak tomu nebolo ani teraz. 

Už tradične bola najaktívnejšia satirická stránka Zomri, ktorá sa dokonca dočkala pozornosti aj v živom prenose. Ušlo sa nielen účinkujúcim ale aj politikom, Daňovi a Vaskemu a ďalším. Bude ešte chvíľu trvať, kým slovenský internet zabudne na zopár naozaj temných momentov z odovzdávania OTO 2018, zatiaľ si však pozri najvtipnejšie reakcie. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa EMEFKA SK/CZ (@emefka_official),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa EMEFKA SK/CZ (@emefka_official),

Domov
Zdieľať
Diskusia