Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2019, 15:12
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Soňa Skoncová s mohutnou mašľou či Kali s gitarou na saku. Aké róby previedli známi Slováci počas OTO 2019?

Soňa Skoncová s mohutnou mašľou či Kali s gitarou na saku. Aké róby previedli známi Slováci počas OTO 2019?
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
MÓDA OUTFITY SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Počas galavečera dominovali predovšetkým róby od lokálnych módnych návrhárov. Nechýbali ani tradičné vzory, trblietavé materiály či flitre.

19. ročník odovzdávania cien OTO (Osobnosť Televíznej Obrazovky) je už síce za nami a jeho priebeh sme si stihli rozobrať už včera v noci, no dnes sa už tradične pozrieme aj na samotnú módnu stránku celého galavečera a spoločne si rozanalyzujeme jednotlivé outfity známych Slovákov.

Celebritní hostia či nominovaní herci, speváci, novinári, moderátori, publicisti, režiséri či mnohé ďalšie významné osobnosti zo sveta slovenskej televízie sa ani tento rok nedali zahanbiť a svoje outfity rozhodne nenechali na náhodu. Hviezdne a vyšperkované róby totiž na seba pútali pozornosť z každej strany.

Tohtoročné slávnostné odovzdávanie televíznych cien sa aj tento rok nieslo v štýle luxusných rób z dielní nielen prestížnych svetových módnych domov, ale rovnako sme na červenom koberci v priestoroch Slovenského národného divadla v Bratislave mohli zaznamenať aj niekoľko kúskov od našich lokálnych módnych návrhárov. Za zmienku stoja dizajnérske mená ako Fero Mikloško, Zarina Šimkovič či Gita Kurinova.

Počas včerajších "slovenských Oscarov" dominovali prevažne farby ako červená, biela a čierna. Taktiež sme mohli vidieť aj množstvo trblietavých či flitrovaných kúskov a dokonca sa nezabudlo ani na slovenskú folklórnu tradíciu. Poďme sa teda už spoločne pozrieť na to, ako vyzerali outfity účastníkov udeľovania cien ankety OTO 2019.

Odporúčané
Bol OTO 2018 prehliadkou zlých vtipov a trápnosti? Svetlé momenty priniesli Sajfa aj Michal Hudák, Zomri ochutnalo televíznu slávu Bol OTO 2018 prehliadkou zlých vtipov a trápnosti? Svetlé momenty priniesli Sajfa aj Michal Hudák, Zomri ochutnalo televíznu slávu 13. apríla 2019, 23:50

Na odovzdávaní cien rozhodne nemohli chýbať Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová. Sajfa zvolil netradičnú kombináciu čiernej a červenej, čím sa rozhodne odlíšil od väčšiny džentlmenov, no väčšiu pozornosť upútavala práve Veronika vo svojej nádhernej čiernej róbe s vysokým golierom a lodičkách od španielskeho návrhára Manolo Blahnika.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Cifrová Ostrihoňová (@veronikaostrihonova),

Nádherná moderátorka a modelka Soňa Skoncová nám už niekoľko rokov jasne dokazuje, že móda pre ňu nie je cudzí pojem. Tento fakt deklarovala aj jej včerajšia róba v podobe tmavo-zelených flitrovaných nohavíc a bielej blúzky s mohutnou mašľou z dielne Marc Jacobs. Celý outfit len podčiarkla čierna kabelka od Mulberry a šperky od Tiffany & Co.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

Na svojom zovňajšku si dala záležať aj pôvabná speváčka Celeste Buckingham. Nádherné biele šaty dokonale ladili s výberom šperkov, trblietavou kabelkou a striebornými lodičkami

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lumir Mati (@lumirmati),

Jedna z našich najkrajších a najlepšie sa obliekajúcich športovkýň opäť trafila do čierneho. Tenistka Daniela Hantuchová totiž siahla po úchvatných červených šatách z dielne britskej návrhárky Amandy Wakeley. Celkový outfit doplnila o kabelku dánskej značky Letta a lodičky z dielne rovnakého dizajnéra ako Veronika Ostrihoňova, a síce Manolo Blahnika.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial),

Youtuber Matej Zrebný stavil na ozvláštnenú klasiku v podobe čierno-bordového obleku s čiernym motýlikom, zatiaľ čo jeho partnerka Erika Bugárová si obliekla skvostné biele šaty od slovenskej módnej návrhárky Zariny Šimkovič.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Matej Zrebný (@matejzrebny),

Zvodná herečka Karin Haydu rozhodne vie, ako zaujať nejedno pánske oko. To sa jej podarilo aj tentokrát vďaka nádherným žiarivo-modrým šatám s hlbokým dekoltom. O niečo netradičnejší outfit zvolil raper Kali, ktorý siahol po podivuhodnom saku s potlačou červenej elektrickej gitary a šiltovke z vlastného merchu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu official (@karinhaydu),

Odporúčané
Kali získava ocenenie OTO v kategórii Spevák roka Kali získava ocenenie OTO v kategórii Spevák roka 13. apríla 2019, 22:58
Domov
Zdieľať
Diskusia