Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2019, 18:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Filmová láska Rihanny a Childish Gambina je vonku. Guava Island sa teší obrovskému úspechu

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Hudobný svet sa dočkal očakávaného filmu Guava Island, ktorý mal premiéru na festivale Coachella a pozrieť si ho konečne môžeš aj ty.

Veľa rapových fanúšikov snáď vie, že Childish Gambino je okrem skvelého hudobníka aj umelcom, ktorý má veľmi blízko k filmovej tvorbe. A to po všetkých stránkach vrátane tej hereckej aj režisérskej. Už v auguste minulého roku sme sa zároveň dozvedeli, že pracuje na novej snímke, veľa podrobností však vtedy k dispozícii nebolo. 

Film Guava Island je teraz konečne oficálne vonku po tom, čo si ho v premiére mohli pozrieť návštevníci prestížneho festivalu Coachella. Príbeh kombinuje prvky komédie a trileru, odohráva sa na Kube a v hlavných úlohách zobrazuje práve Rihannu a Donalda Glovera. Tvoria pár, Childish Gambino je v ňom muzikantom, ktorý organizuje hudobný festival, nebude to mať však také jednoduché. 

Režísérsky sa o tento projekt postaral Hiro Murai, scenár pripravil Gambinov brat Stephen. Nejde o typický celovečerák, keďže má „len“ 55 minút, už si ho však môžeš pozrieť aj ty, aj keď budeš potrebovať viac ako jedno kliknutie. Je totiž dostupný na Amazon Prime. Aj keď ide o spoplatnenú službu, po registrácii môžeš začať skúšobnú dobu, v rámci ktorej ešte nič neplatíš.

Domov
Zdieľať
Diskusia