Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2019, 18:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Timmy Trumpet už o pár dní ovládne Bratislavu, sekundovať mu bude aj Mairee. Vyhraj VIP lístky

HUDBA BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Hviezdny Timmy Trumpet ovládne bratislavskú Inchebu so svojou nezabudnuteľnou náročnou show už 18. apríla.

Z najväčších svetových pódií vrátane Tomorrowlandu až do Bratislavy. Aj tak by sa dala jednou vetou opísať cesta hviezdneho Timmyho Trumpeta do Incheby, kde už 18. apríla predvedie svoju audiovizuálnu šou v Incheba Expo aréne v hlavnom meste. 

Tešiť sa môžeš na prierez jeho hudobnou tvorbou, v rámci ktorej sa venuje primárne elektronickej tanečnej hudbe, do tej však vkladá prvky jazzu a viac už asi aj v súvislosti s jeho menom vysvetľovať nie je potrebné. 

Suverénne najväčšej pozornosti sa mu ušlo pred viac ako štyrmi rokmi vďaka dnes už ikonickej skladbe Freaks, pričom jej melódiu pravdepodobne spoznáš už po pár tónoch.

Timmy Trumpet mal možnosť vystupovať na najprestížnejších festivaloch vrátane spomínaného Tomorrowlandu, kde si bez väčšich problémov za bieleho dňa podmanil hneď niekoľko desiatok tisíc ľudí naraz. Jeho plnohodnotná hodinová show je zakaždým plná energie a fanúšikov dokáže rozhýbať v pomalších aj rýchlejších rytmoch.

Aj tento kontrast je v jeho prípade naozaj fascinujúci, keďže popri tom budeš počuť tóny, ktoré si si možno doteraz nikdy s jeho menom nespojil. 

Za dlhé roky pôsobenia sa rodák z Austrálie profiluje ako jedna z najdôležitejších postáv tanečnej hudby, ktorá zároveň zažíva svoje snáď najsilnejšie obdobie. Tento trend sa odráža aj na Slovensku a je viac než príjemne vidieť, že si nachádza množstvo fanúšikov.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev 19. marca 2024, 11:00

V bratislavskej Inchebe sa očakáva hneď niekoľko tisíc Slovákov pripravených na zážitok, aký doteraz nemali možnosť absolvovať. Aj z týchto záberov je viac než isté, že sa máme na čo tešiť. 

Timmy si už vyslúžil pozornosť od tých najuznávanejších v obore od Armina Van Buurena až po Steveho Aokiho a sám sa pomaly stáva žijúcou legendou.

Okrem neho na line-upe nebudú chýbať ani domáci vystupujúci, pričom za všetkých spomenieme Milana Lieskovského a Maireeho, to však nie je ani zďaleka všetko. Viac aktuálnych informácií získaš na oficiálnej facebookovej udalosti a odporúčame poponáhľať sa s kúpou lístka, keďže tie v predpredaji miznú rýchlym tempom. 

Do pozornosti ešte dávame aj súťaž na našom Instagrame, vďaka ktorej máš možnosť vyhrať 2x2 VIP lístky na túto udalosť a užiť si tak koncert s ešte lepším výhľadom a množstvom výhod.  

Domov
Zdieľať
Diskusia