Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 21:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zuzana Plačková si kúpila nový Mercedes G za 150 000 €. Hejterom ukázala aj podpisovanie kúpnej zmluvy

ZAUJÍMAVOSTI BRABUS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Novým tátošom sa pochválila na svojom Instagrame.

Zuzana Plačková nemá núdzu o peniaze. Jedna z najpopulárnejších influenceriek slovenského Instagramu zarába na všetkom možnom, veď v centre hlavného mesta má vlastnú ružovú kaviareň, a tak si z času na čas urobí radosť nákupmi. Niekedy nakupuje oblečenie či kozmetiku, inokedy zájde do predajne Mercedesu a nakonfiguruje si tam nový Mercedes G za viac ako 150-tisíc eur.

Odporúčané
Ako si Plačková kúpila falošné lístky na Nicki Minaj za 600 €? Viagogo je toxická platforma, kde môžeš o peniaze prísť aj ty Ako si Plačková kúpila falošné lístky na Nicki Minaj za 600 €? Viagogo je toxická platforma, kde môžeš o peniaze prísť aj ty 1. marca 2019, 14:52

Plačková všetko zaznamenala na svoje instagramové stories, kde sa najskôr šla pokochať vystaveným Mercedesom v úprave Brabus, ktorý si však domov neodviezla. Úpravu Brabus bude mať aj ona, za čo si mimochodom bude musieť doplatiť peniaze navyše, ale jej štvorkolesového tátoša doručia až v januári 2020.

Ako sama hovorí vo videách, pôvodne chcela svoje auto v ružovej farbe, lenže Géčko v takomto odtieni nevyrábajú. Bude mať preto karosériu čiernej farby, rovnako ako interiér. Konfigurácia ju možno až tak veľmi nebavila, pretože sa ju snažila urýchliť. Želala si najväčšie možné kolesá a potom si dokonca natočila podpisovanie kúpnej zmluvy. Za auto teda zaplatí cez 151-tisíc eur, čo pripomenula svojim hejterom.

Niektorí ľudia si podľa nej vytvárajú fejkové profily na Instagrame len z dôvodu, aby ju mohli dourážať, čo ona nechápe, veď sa chce iba pochváliť plodmi svojej práce. A áno, na vysnívané auto si zarobila aj vďaka reklamám na sociálnych sieťach.

Sleduj dve vybraté instagramové stories, ostatné nasledujúcich niekoľko hodín stále nájdeš v plnom znení priamo na Plačkovej profile.

Takto sa Zuzana tešila z Brabusu, ktorý bude budúci rok vlastniť aj ona

A takto podpisovala kúpnu zmluvu s veľavravným odkazom pre hejterov

Domov
Zdieľať
Diskusia