Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 16:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tvorca Peaky Blinders už vie, čo spraví s postavou Tommyho Shelbyho. Seriál skončí 7. sériou

Tvorca Peaky Blinders už vie, čo spraví s postavou Tommyho Shelbyho. Seriál skončí 7. sériou
Zdroj: BBC ONE
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Steven Knight už dobre vie, čo chce spraviť s obľúbenou postavou Cilliana Murphyho.

Je apríl a my stále nepoznáme presný dátum premiéry 5. série Peaky Blinders. Môže za to zdĺhavá postprodukcia a fakt, že Steven Knight musel okrem dohliadania na seriál natočiť a dokončiť aj svoj 3. film s názvom Serenity. Bohužiaľ, išlo o kvalitatívny aj kasový prepadák. Teraz sa už ale znova venuje písaniu scenárov a Peaky Blinders, pre ktoré má očividne už pripravený aj koniec. 

Dej nás zavedie do roku 1929, kedy sa začína Veľká hospodárska kríza a do popredia sa dostáva fašizmus. Sledovať budeme Tommyho v politickom svete, zatiaľ čo zvyšok jeho rodiny bude aj naďalej dominovať zločineckým útrobám Birminghamu. Knight povedal, že Tommyho najväčším nepriateľom v 5. sérii bude on sám, hoci sa určite dočkáme aj klasického „záporáka“. Veľa sa toho o deji nevie, no tvorcovia označujú túto sériu ako za zatiaľ najlepšiu.

Čo sa samotného Tommyho týka, Knight ho plánuje ukázať v čo najlepšom možnom svetle. Avšak, až na samotnom konci. Videli sme jeho postupný prerod z vojnového veterána po lídra gangu, hlavu rodiny, bossa zločineckej organizácie a teraz už aj ako významného politika. Kde skončí, zatiaľ nevieme, no Knight by bol rád, keby sa Tommy na konci vykúpil a stal sa dobrým človekom. Samotný koniec by sa mal odohrať v 7. sérii, ktorá bude s najväčšou pravdepodobnosťou tou poslednou.

Domov
Zdieľať
Diskusia