Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 15:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Grape servíruje nové mená, poteší milovníkov techna, house či deep house. Na 365.bank stage budú hrať do bieleho rána

HUDBA
Uložiť Uložené

Ďalšie mená elektronickej scény pochádzajú zo Španielska a Británie.

Aj ty sa už nevieš dočkať poriadného tepla a festivalovej sezóny? Dobrou správou je, že sa nezadržateľne blíži aj Grape 2019 a dôkazom je, že organizátori postupne odhaľujú ďalšie mená. Tentokrát si na svoje prídu v prvom rade milovníci žánrov ako techno, house či deep house, ktorí si zároveň radi užívajú zábavu až do skorého rána. 

Už v minulom roku sa veľkej obľube tešil práve 365.bank stage, ktorý nebude chýbať ani tentokrát a my teraz s potešením oznamujeme zaujímavé mená. Jedným z headlinerov bude Daniel Avery a Britániu príde reprezentovať aj Max Cooper. To však nie je všetko, svätú trojicu pre dnešok uzatvára Henry Saiz, ktorý na #grape19 príde aj s kapelou.

Všetko nasvedčuje tomu, že sa opäť máme na čo tešiť a piešťanské letisko ožije v auguste muližánrovou nádielkou, kde si na svoje príde snáď každý fanúšik horúceho počasia, pozitívnej atmosféry a kvalitnej hudby. Tak čo, vidíme sa? 

Grape festival sa uskutoční 9. - 10. augusta 2019 na letisku v Piešťanoch. Viac info na www.grapefestival.sk.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia