Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s coca-cola.sk.
15. apríla 2019, 18:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego označil Joe Trendyho rap za najhorší, aký kedy počul

ZAUJÍMAVOSTI COCA-COLA EGO
Uložiť Uložené

Ďalší diel Joe Trendy Show je na svete. Tentokrát je hosťom Ego, ktorý sa od začiatku najviac tešil, kedy to celé skončí.

Joe Trendy Show je konečne späť s novými dielmi, pričom začíname hneď zhurta. Pred približne dvomi týždňami si Joe Trendy ako hosťa pozval Bekima a podľa očakávaní mu dal poridne zabrať. Podobnú búdu na seba prijatím pozvania teraz ušil aj Ego, ktorý vôbec netušil, čo ho čaká, keď si do horúceho kresla sadal. A je dosť možné, že sa ešte stále spamätáva. 

Už od začiatku sa nevedel dočkať, kedy príde koniec. Joe Trendy sa snažil zistiť, ako jeho skladbu Žijeme len raz vnímajú mačky, ktoré majú 9 životov a taktiež sa snažil prísť na to, čo všetko majú s členom Kontrafaktu spoločné. Dozvedáme sa, že Ego mal možnosť počuť rapový pokus Joe Trendyho a podľa jeho vlastných slov to bolo najhoršie, čo sa mu dostalo do uší. 

V skutočnosti však treba myslieť na to, že ide o satirickú záležitosť, na ktorú sa musíš pozrieť s obrovským nahľadom, aby si sa skutočne pobavil Joe Trendy ako komik nepozná žiadne hranice a nebál sa teda známeho rapera opýtať, ako začínala jeho kariéra a prečo si vybral pseudonym Ego. Už tradične nechýba v hviezdnom triu ani Coca-Cola

Domov
Zdieľať
Diskusia