Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 14:46
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Oblečenie od Alexandra Wanga ťa v horúcich dňoch ochráni od potu a pachov. Módny návrhár pokračuje v spolupráci s Uniqlo

MÓDA
Uložiť Uložené

Ceny sú obzvlášť ľudové. Začínajú na príjemných 9,90 €.

Japonská značka Uniqlo ponúka cenovo dostupné produkty s vysokou kvalitou a častokrát pri ich výrobe využíva unikátne funkčné materiály. Množstvo z nich má dokonca patentovaných. Jednou z týchto jedinečných tkanín je aj AIRism.

Obzvlášť priedušná zmes bavlny, polyesteru a spandexu aktívne odvádza teplo a vlhkosť, pohlcuje pachy a na pokožke zanecháva príjemný hladký, priam až saténový dojem. Okrem toho je navyše aj dostatočne pružná.

Najnovšie značka pokračuje v spolupráci s legendárnym americkým módnym návrhárom Alexandrom Wangom, s ktorým v minulom roku pripravila kolekciu termoprádla z iného unikátneho materiálu Heattech, ktorého cieľom je udržiavať telo v teple a suchu.

V tej aktuálnej jednotlivé produkty prichádzajú v odľahčujúcej verzii, čím sú ako stvorené do prichádzajúcich horúčav. Obleč sa do priedušného a vlhkosť odvádzajúceho oblečenia, v ktorom sa budeš cítiť príjemne počas celého dňa.

Cena kúskov navrhnutých popredným módnym návrhárom sa pohybuje v rozmedzí od 9,90 € za dámske nohavičky alebo pánske boxerky až po 29,90 € za dámske body. Dámsku kolekciu nakupuj tu, tú pánsku tu. Cena poštovného ku nám na Slovensko činí 11,95 €, odporúčame ti preto väčšiu objednávku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by UNIQLO ユニクロ (@uniqlo) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by UNIQLO ユニクロ (@uniqlo) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by UNIQLO ユニクロ (@uniqlo) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by UNIQLO ユニクロ (@uniqlo) on

Domov
Zdieľať
Diskusia