Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2019, 0:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine sa môže dostať z väzenia už v septembri, slovenskí influenceri fingovali hádku pre dobrú vec

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Novinky z domova a zo sveta z posledných pár dní sme opäť zhrnuli v najnovších Freshnews, ktoré vychádzajú každú stredu a nedeľu o 18:00.

Posledných pár dní bolo opäť plodných na novinky z domova aj zo sveta. Opäť to ožíva okolo Tekashiho 6ix9ine, ktorý sa môže dostať na slobodu už v septembri tohto roku, ak všetko pôjde podľa plánu. To však znamená, že by sa museli priznať kompletne všetci tí, ktorých menoval pred federálnou políciou ako účasníkov trestných činov spojených s násilím aj drogami. 

Na Slovensku na seba pozornosť upriamil moderátor a youtuber Sajfa, ktorý rozbehol s domácimi rapermi fingovaný spor týkajúci sa používania smarfónu za volantom. Dnes už vieme, že išlo o kampaň, prostredníctvom ktorej chceli influenceri poukázať na to, že používanie telefónu počas riadenia motorvého vozidla môže byť nebezpečné. 

V najnovších Freshnews v podaní Petry a Krištofa však nájdeš aj iné zaujímavé aktuality z hudby alebo filmov. Opäť sa našlo aj veľa zaujímavostí z domova aj zo veta, takže uvidíš napríklad to, ako bizarne reaguje mladé dievča na informáciu, že jej vymazali instagramový účet. 

Domov
Zdieľať
Diskusia