Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Footshopom.
10. apríla 2019, 17:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Footshop oznámil najväčšiu kolaboráciu roka. S dánskou módnou ikonou Soulland bude šíriť toleranciu

Footshop oznámil najväčšiu kolaboráciu roka. S dánskou módnou ikonou Soulland bude šíriť toleranciu
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA
Uložiť Uložené

Slovenský obchod spája sily s dánskou ikonou Soulland a spoločne hovoria o nutnosti tolerancie.

Footshop hlási s príchodom jari novú kolaboráciu. Ďalší krok úspešného obchodu s oblečením sa zdá byť veľmi sofistikovaný. Tentokrát totiž zamieril na sever Európy za dánskymi majstrami Soulland. Výsledkom je  nová kolekcia zameriavajúca sa na dve kľúčové slová – tolerancia a relevantnosť. Rozhodne stojí za povšimnutie.

Footshop si značky do svojich obchodov starostlivo vyberá. Dánsky streetwear brand Soulland predáva oblečenie len pár retailerom po svete.

Niet teda divu, že spojili svoje sily a spoločne posielajú do sveta dômyselnú a prepracovanú kolekciu, ktorá sa točí okolo základných myšlienok oboch týchto značiek – otvorenosti a pozitívneho vnímania kontrastov a rozmanitosti.

Celá kolekcia sa nesie v duchu úplnej tolerancie a relevantnosti. A ako je vidieť, nejde len o klasický model v módnom priemysle, ale o dômyselne premyslený príbeh. Tolerancia je podľa tvorcov nevyhnutnou súčasťou spoločnosti, v ktorej sa môžu ľudia cítiť rešpektovaní a kde je priestor pre každého s vlastnými nápadmi, myšlienkami a snami.

V roku 2019 považuje Footshop za svoju spoločenskú povinnosť hovoriť o potrebe tolerancie v spoločnosti. Ľudia rýchlo zabúdajú na hrôzy, ktoré absencia tolerancie priniesla. Táto spoločná kolekcia symbolizuje postoj oboch firiem a nabáda ľudí, aby viac ako kedykoľvek predtým premýšľali o vzájomnej úcte bez ohľadov na rozdiely medzi nimi“, tvrdí CEO Footshopu Peter Hajduček

Veríme, že rozdiely medzi nami môžu byť zdrojom inšpirácie a inovácií. Ak chcete byť relevantní, musíte stáť za bezpodmienečnou toleranciou. Chceme zdravú a harmonickú spoločnosť, tolerancia by preto mala byť základným aspektom každého z nás,“ hovoria o kolekcii jej autori.

Kolekcia Tolerancia / Relevancia bude  dostupná od 9. apríla na webe Footshopu, ale aj v kamenných obchodoch Footshop a Soulland.

Footshop oznámil najväčšiu kolaboráciu roka. S dánskou módnou ikonou Soulland bude šíriť toleranciu
Zdroj: Footshop

Footshop, obchod s limitovanými edíciami tenisiek, založil pred 8 rokmi Peter Hajduček. Stredobodom značky sú tenisky, kreativita a mestský lifestyle. Footshop prináša na trh exkluzívne kolekcie známych značiek, zároveň ale nezabúda na svoje korene a spolupracuje s mladými umelcami a návrhármi.

Dnes prevádzkuje e-shop v 13 jazykových mutáciách a má štyri kamenné obchody v Prahe, Bratislave a Budapešti. Na svojich pobočkách usporadúva výstavy, koncerty a workshopy.


Značka Soulland bola založená v Kodani v roku 2002. S princípmi dizajnu a estetikou zakorenenou vo zvedavosti spoločnosť Soulland vyrába vysoko kvalitné pánske oblečenie s nadčasovosťou a kontrastom, pričom kladie dôraz na jemné detaily, a to ako z hľadiska dizajnu, tak materiálov.

Späť
Zdieľať
Diskusia