Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 16:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Majstrovstvá sveta na Slovensku si budeš môcť užiť i v stanovom mestečku. Koľko stojí ubytovanie?

ZAUJÍMAVOSTI HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kto si nestihol rezervovať miesto v hoteli, má stále možnosť slušného ubytovania.

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2019 sa pomaly blížia a skalní fanúšikovia hokeja z celého sveta už majú ubytovanie v Bratislave či Košiciach dávno rezervované. Veľký dopyt si samozrejme všimli aj slovenskí usporiadatelia, ktorí na facebookovej stránke s názvom 2019 IIHF Ice Hockey World Championship Slovakia propagovali stanovú formu ubytovania.

Komfort v stanovom mestečku by mali zabezpečiť pripravené sprchy, toalety, možnosť občerstvenia, uzamknuteľné skrinky s non-stop security servisom, ale taktiež SBS dohliadajúca na bezpečnosť. 

Cena ubytovanie v stanovom mestečku bude pochopiteľne záležať od veľkosti priestorov. Menší stan pre dvojicu je spoplatnený 29 € na deň, no väčší 5-miestny stan ťa vyjde na 119 €. Ďalej v ponuke nájdeš stany pre tri osoby či možnosť prenajatia nafukovacej postele a vankúša.

Na stránke priložená mapa ukazuje, že košické kempingové priestory sa budú od štadiónu nachádzať vo vzdialenosti 4 kilometrov, čo je v prepočte 12 minút autom či 45 minút pešou chôdzou. Takzvaný stanový hotel bude zabezpečovať spoločnosť Tent Inn, ktorá zaznamenala pozitívnu odozvu aj počas Majstrovstiev v Kodani.

Odporúčané
KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? 9. apríla 2024, 18:00

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sa tohto roku budú odohrávať na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu a v košickej Steel Aréne v období od 10. do 26. mája. Pokiaľ si si ešte nezakúpil lístky, môžeš tak urobiť na tejto webovej adrese.

Majstrovstvá sveta na Slovensku si budú môcť ľudia užiť i v stanovom mestečku. Koľko stojí ubytovanie?
Majstrovstvá sveta na Slovensku si budú môcť ľudia užiť i v stanovom mestečku. Koľko stojí ubytovanie? Zdroj: www.tentinn.com
Domov
Zdieľať
Diskusia