Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2019, 23:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kiska trolluje Fica, Ariana si nevie vybrať sexuálnu orientáciu a vraha Nipsey Husslea čaká doživotie. Aj taký bol posledný týždeň

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Opäť bolo rušno doma aj vo svete a pozornosť na seba upriamilo veľa známych tvárí.

Uplynulý týždeň patril v rámci Slovenska do veľkej miery odchádzajúcemu prezidentovi Andrejovi Kiskovi, ktorý sa rozhodol, že vo vysokej politike ešte ostane. Oficiálne oznámil, že založí vlastnú stranu a dnes už vieme, že sa bude uchádzať aj o post premiéra. Na svojej stránke jenasviac.sk si však vystrelil z expremiéra Fica použitím zľudovenej hlášky „nikam neodchádzam“. 

Svetom otriasala hlavne vražda známeho amerického rapera, s ktorým sa lúčil celý hudobný priemysel. Polícii sa už podarilo chytiť aj človeka, ktorý ho chladnokrvne zastrelil. Toho v prípade odsúdenia čaká doživotie za mrežami, kvalitného interpreta nám však už nikto nevráti. 

V najnovších Freshnews s Beccou a Filipom pre teba ešte máme tip ako sa najesť zadarmo alebo získať atraktívne zľavy na značkové oblečenie. Viac informácií nájdeš v samotnom videu a tiež na refresher.sk/benefity.  

Domov
Zdieľať
Diskusia