Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2019, 11:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Idris Elba si v Suicide Squad od Jamesa Gunna nezahrá Deadshota. Návrat hlási Amanda Waller aj Rick Flag

Idris Elba si v Suicide Squad od Jamesa Gunna nezahrá Deadshota. Návrat hlási Amanda Waller aj Rick Flag
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Ďalšie dobrodružstvo jednotky Suicide Squad prichádza s viacerými prekvapivými novinkami.

O pripravovanej tímovke The Suicide Squad od režiséra Jamesa Gunna (Guardians of the Galaxy) sa spočiatku hovorilo ako o reštarte s novými postavami, toto vyjadrenie však nedávno spochybnilo oznámenie návratu Jaia Courtneyho do úlohy Captaina Boomeranga. V posledných dňoch bolo navyše potvrdené, že sa objaví aj Viola Davis v úlohe veliteľky Amandy Waller či Rick Flag v podaní Joela Kinnamana.

Je teda jasné, že o reštarte s novými postavami nemôže byť reč. Keďže sa v ďalšom dobrodružstve Suicide Squad objavia aj herci a postavy z pôvodného filmu Davida Ayera, uvidíme akýsi soft reboot, v ktorom si okrem navrátilcov zahrá aj niekoľko nových členov, ako napríklad King Shark a Polka Dot Man. A skutočnosť, že určite nepôjde o klasické pokračovanie, potvrdil aj producent Peter Safran.

Suicide Squad
Suicide Squad Zdroj: Warner Bros.

Snímka nesie názov The Suicide Squad. Nie je to Suicide Squad 2 a nejde o pokračovanie. Poviem iba toľko, že sa to volá The Suicide Squad,“ prezradil Safran. Tá najviac prekvapivá novinka sa však týka postavy Idrisa Elbu. Predchádzajúce správy o tom, že charizmatický Elba nahradí Willa Smitha v úlohe Deadshota, sa totiž ukázali ako nepravdivé.

Odporúčané
KVÍZ: Poznáš mená postáv z nového Suicide Squad? KVÍZ: Poznáš mená postáv z nového Suicide Squad? 9. augusta 2021, 15:31

Zahraničné média informujú, že sa tvorcovia (spoločnej s Elbom a Gunnom) rozhodli nechať Smithovi otvorené dvere pre prípadný návrat, nakoľko jeho neúčasť v druhom filme s jednotkou Suicide Squad bola zapríčinená nedostatkom času. Koho si teda Edris Elba nakoniec zahrá, to zatiaľ nevieme. Veríme však, že sa v komiksovej predlohe dozaista nájde postava, ktorá mu bude sedieť.

Suicide Squad
Suicide Squad Zdroj: Universal Pictures

Taktiež sa opäť raz začalo hovoriť o návrate Harley Quinn, ktorú stvárňuje Margot Robbie. Za réžiou aj scenárom The Suicide Squad stojí už vyššie spomínaný James Gunn (Guardians of the Galaxy) a premiéra snímky je momentálne naplánovaná na 6. augusta (srpen) 2021. Pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia