Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2019, 11:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Snažia sa tvorcovia Avengers: Endgame v traileroch zakryť cestovanie v čase upravovaním postáv pomocou CGI?

Snažia sa tvorcovia Avengers: Endgame v traileroch zakryť cestovanie v čase upravovaním postáv pomocou CGI?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Po včerajšej ukážke sa na internete opäť vynorili špekulácie o populárnej teórii.

Ako už pravdepodobne vieš, režisérske duo bratov Russovcov sa netají tým, že do trailerov vkladá falošné zábery, ktorých úlohou je snaha predísť zbytočnému prezrádzaniu príbehu. Bolo tomu tak v prípade Avengers: Infinity War, no a takmer určite bol tento postup použitý aj v promovaní očakávaného Avengers: Endgame. A to dokonca aj v nedávnej ukážke.

V nej si mohli fanúšikovia konečne vychutnať napríklad aj dlho očakávané uzmierenie Stevea Rogersa (Chris Evans) s Tonym Starkom (Robert Downey Jr.), no zdá sa, že táto scéna nebola iba o podávaní rúk a prejavovaní dôvery. Ak totiž nepočítame biele kostýmy z oficiálneho traileru, Steve sa na doposiaľ zverejnených záberoch z Avengers: Endgame objavil v minimálne troch rôznych kostýmoch, čo rozhodne vyvoláva otázky.

Avengers: Endgame
Avengers: Endgame Zdroj: Marvel Studios

Buď sa teda bude vo filme iba často prezliekať, alebo do ukážok skutočne zasiahli bratia Russovci, aby trochu zmiatli divákov. Pokojne pritom môže ísť práve o vyššie spomínané scénu Stevea s Tonym. Keď si znova pustíš najnovšie zábery a zameriaš sa na Steveov krk, určite si všimneš, ako sa jeho oblek tak trochu dvihne. Samozrejme, stále môže ísť o obyčajný nádych, no niektoré zahraničné média už špekulujú o zásahu CGI.

Je celkom možné, že sa tvorcovia v tomto prípade snažia zakryť jeho skutočný kostým. A to konkrétne ten pôvodný zo snímky The Avengers, v ktorom sa Steve ukázal aj počas natáčania na uniknutých fotkách s Iron Manom, Ant-Manom a Hulkom. Ak sú tieto predpoklady správne, tak je jasné, že sa Russovci snažia zakryť cestovanie v čase.

Táto populárna teória krúži okolo Avengers: Endgame už poriadne dlho a zdá sa, že stretnutie Stevea s Tonym zo včerajšej ukážky prebehne v priebehu bitky o New York z prvých Avengers. Svedčí o tom dokonca aj Tonyho účes, zhodujúci sa s tým z uniknutých fotiek (odkaz vyššie).

Teda až na šediny, ktoré mu boli v novej ukážke veľmi pravdepodobne odstránené, aby divákom nebolo hneď jasné, že ide o cestovanie časom. Definitívnu odpoveď však dostaneme až 25. apríla (duben) 2019, kedy film konečne vstúpi do našich kín. Ak sa o ňom chceš dozvedieť ešte viac, vstúp do tohto vlákna.

Snažia sa tvorcovia Avengers: Endgame v traileroch zakryť cestovanie v čase upravovaním postáv pomocou CGI?
Anketa:
Myslíš si, že je Steveov oblek skutočne zakrytý iným?
Áno, tvorcovia sa podľa mňa snažia opäť zmiasť diváka
Nie, myslím si, že so spomínaným záberom je všetko v poriadku
Áno, tvorcovia sa podľa mňa snažia opäť zmiasť diváka
81 %
479 Hlasov
Nie, myslím si, že so spomínaným záberom je všetko v poriadku
19 %
110 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia