Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2019, 11:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dark Phoenix bude oficiálne posledným X-Men filmom pred reštartom v MCU

Dark Phoenix bude oficiálne posledným X-Men filmom pred reštartom v MCU
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

A zdá sa, že hororový spin-off The New Mutants skutočne dorazí do kín.

Ako sme ťa informovali už v tomto článku, zástupcovia Disney mali na CinemaCone v Las Vegas prezentáciu, na ktorej sa okrem iného vyjadrili aj ohľadom budúcnosti filmových sérií Alien, Planet of the Apes či Kingsman. Reč ale prišla aj na komiksovky štúdia 20th Century Fox, a to konkrétne na X-Men: Dark PhoenixThe New Mutants.

Prítomným divákom boli ponúknuté nové zábery z Dark Phoenix, ktoré údajne pôsobili lepšie než všetky predošlé, pričom šéf Disney Alan Horn oficiálne potvrdil, že snímka bude perfektnou rozlúčkou a zároveň finálnou kapitolou tímu X-Men tak, ako ho poznáme. Je teda jasné, že Disney po premiére vyššie spomínaných komiksoviek všetky postavy preobsadí. Spojenie Disney s Foxom tak prežije iba Deadpool.

Čo sa premiéry New Mutants týka, tá bola niekoľko posledných týždňov a mesiacov v centre mnohých internetových debát či špekulácií. Hororový X-Men spin-off má totiž dlhodobo naplánované dotáčky, ku ktorým však stále nedošlo a ani sa nevie, či vôbec prebehnú. Mnohí teda predpokladali, že snímka bude pod krídlami Disney premiérovať na streamovacej platforme. Teraz sa ale zdá, že New Mutants skutočne dorazia na strieborné plátna.

Naznačuje to odhalený plán Disney premiér do konca tohto roka, na ktorom sa nachádza aj projekt New Mutants. Je teda celkom možné, že sa štúdio už nebude zaťažovať nejakými dotáčkami a komiksovku pošle do kín v takom stave, v akom bude. Dark Phoenix a New Mutants budú teda poslednými X-Men filmami pred reštartom celého sveta mutantov.

X-Men: Dark Phoenix dorazí do našich kín 6. júna (červen) 2019 a premiéra The New Mutants je aj naďalej naplánovaná na 1. augusta (srpen) 2019. Pre viac informácií o jednotlivých komiksovkách klikaj sem a sem.

Anketa:
Tešíš sa na reštart sveta mutantov pod hlavičkou Disney?
Áno, táto séria už potrebuje svieži vietor
Nie, svet X-Men sa mi páči taký, akým je teraz
Áno, táto séria už potrebuje svieži vietor
52 %
294 Hlasov
Nie, svet X-Men sa mi páči taký, akým je teraz
48 %
276 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia